Frame vs rammeløse døre til brusekabiner & badekar indhegninger

January 26

Hvis du har et valg mellem at vælge et indrammet eller rammeløse bruser eller karbad kabinet, overveje fordele og ulemper ved hver. Et indrammet enhed vil være billigere, men mindre trendy. En frameless enhed vil være dyrere, men det vil give dit badeværelse et mere moderne og elegant look. Fra et funktionelt synspunkt, vil både give, hvad du behøver – en varm og privat brusebad eller badning oplevelse. Ud over at, er det et spørgsmål om personlige præferencer, budget overvejelser og "staffage" for dit brusebad og karbad.

Indrammet

En bruser eller karbad anses indrammet hvis det er indkapslet i glas, der er monteret i en indramning struktur. Udformningen skaber privatliv og indeholder varme genereret af varmt vand i bruser eller badekar. I de fleste tilfælde er rammen lavet af aluminium. Panelerne ramme huse solidt glas eller plexiglas. Udformningen kan bruges til at forsegle et bad, bruser eller kombination badekar og bruser. Indramning for badekar er mest almindeligt anvendt til en kombination badekar og bruser enhed. De to hovedtyper af indramning for fritstående brusere (brusere ikke knyttet til et badekar) kaldes alkove og hjørne fritstående brusere. En alkove brusebad ramme er formet som et vindue med indramning på alle sider. Et hjørne stand-alone ramme har en L-form, med indramning på to sider. Glas eller plexiglas døren er også udformet til alkove og hjørne brusebad boder.

Rammeløse

Rammeløse brusere og baljer først blev indført i 1990 ' erne som husejere og bygherrer begyndte tyngdekraft mod elegante og sofistikerede interiør designvalg. Rammeløse enlosures til brusere funktion minimal metal vedhæftede filer. Korte metal hængsler tillægger hjørner og døre er mest metal jo i en frameless enhed, hvis du ser nogen metal overhovedet. Faktisk kan en badekar teknisk kategoriseres som rammeløse, hvis det ikke er lukket med glas, hvilket normalt er tilfældet for en stand-alone badekar (en balje med ingen bruser). Rammeløse bruser har tykke, arkitektonisk kvalitet glas for at oprette en omgivende for brusere og baljer, der giver strukturel integritet.

Ligheder

Glas er medium valg for indrammet og rammeløse brusebad og badekar indhegninger. I forhold til plexiglas, glas er mere robuste, let at rengøre og giver badeværelser et high-end look. Uanset om tynde eller tykke, glas kan også være custom-bestilt i formater som clear, frosted, med eller uden grafiske og visuelle dekorationer. Et glas-lukket eller plexiglas-lukket brusebad og karbad vil også fange og holde varmen bedre end et brusebad eller badekar, der ikke har en indrammet eller rammeløse kabinet, så brugeren kan tage et dampbad eller brusebad.

Forskelle

Du kan spare penge med et indrammet bruser badekar, bruser eller kombination, fordi du kan bruge en tyndere vægten af glas eller plexiglas. Findes mange standardiserede indrammet enheder også at arbejde med badekar og bruser kombinationer, og der er også præfabrikerede indrammet enheder med skydedøre, hjørne figurer og endda halvrunde formede enheder. Ulempen ved indrammet enheder er, at de kan kigge lidt dateret fordi rammeløse badekar og Bruseafskærmninger er mere fashionable og give et badeværelse en high-end look. Rammeløse enheder bøtter og brusere skiller sig ud som funktioner i et badeværelse og henlede opmærksomheden på sin drejeknapper, brusehoveder og hardware. Du kan vælge at fuldt vedlægge en bruser eller opgive brugen af døre til step-in stil og ramme kun bruser med glas på den ene side. Men der er en pris at betale for den stilfulde, frameless look. Glasset skal være brugerdefineret størrelse, installation der skal gøres af en professionel, og omkostningerne vil variere, baseret på dine designvalg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com