Fransk afløb oplysninger

October 17

Fransk afløb har været anvendt siden 1859 som en enkel måde at dræne vand fra et område til et andet. Der har været mindre forbedringer i år, forblive grundprincipperne den samme selv i dag. Nogle almindelige anvendelser af fransk afløb omfatter aflede vand fra bag en støttemur, omdirigere jorden vandets afstrømning til en haven vandingsanlæg og beskytte et hjem foundation fra vandskader.

Identifikation

En fransk afløb bruger en smal grøft fyldt med grus, sand eller sten til tragt vand i en dræning rør nedenunder. Rørene er generelt lavet af PVC og har små perforeringer så vandet kan sive ind. Filtrering stof er placeret øverst i røret for at holde snavs og andet snavs fra tilstopning huller. Røret kan være forbundet med en sump pumpe eller tyngdekraften afløb til at håndtere den overskydende jord vandafstrømning.

Historie

Den franske afløb er opkaldt efter dens opfinder, Henry French, en indfødt af Concord, Massachusetts. I 1859 udgav fransk en bog om farm dræning, der indeholdt en beskrivelse af hvordan man bruger en ru grøft fyldt med bark til at indsamle og aflede vand til en stikkontakt afløb.

Udvendige fransk afløb

En udvendig fransk afløb er placeret langs kanten af et hjems foundation inden jorden er igen fyldt. Denne type af afløbet kan normalt fungerer så længe som 10 år før der kræver nogen ekstra vedligeholdelse, så længe filtrering stof ikke rip. Over tid, dette stof vil blive tilstoppet med snavs og franske afløb vil i sidste ende skal renses. Dette kan være ganske dyrt, fordi snavs og alle buske eller træer omkring hjemmet skal være udgravet for at få adgang til den franske afløb.

Indvendig fransk afløb

Fransk afløb kan også installeres på indersiden omkredsen af et hjems foundation. I stedet for at dække den franske afløb med back-fyldt jord, er en cement kælderetage lagt ned over toppen. Indvendig fransk afløb installeres ofte, når en eksisterende hjem udvendige afløbssystemet har allerede slået fejl, og kælderetage skal udskiftes alligevel. I modsat fald vil det kræve en betydelig nedrivning job at grave renden til en indvendig fransk afløb.

Overvejelser

Når du bruger en fransk afløb uden en sump pumpen, skal der være en stejl nok skråning i nærheden til at transportere vand ud af afløbsrør. Dette kan være et problem for boliger, der er kun på en lille skråning, som vandet vil bakke op hurtigt hvis snavs, blade eller stående vand er tilladt at akkumulere nær slutningen af nedløbsrør. En tilstoppet fransk afløb kan føre til en oversvømmet kælder og mug vækst inde i hjemmet.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com