Fransk amerikansk hus Design Plan

July 12

Fransk amerikansk design få deres indflydelse fra de hyggelige feriehuse fundet i Frankrigs landskab. De skildre en simpel levende mens du bruger murværk, træ sidespor og skrå lofter. Sin franske oprindelse forklare, hvorfor du ser denne stil dominere mere i visse dele af Louisiana og i de franske provinser i Canada.

Overvejelser

Dette er en historisk stil, typisk med en veranda, en gavl eller stejle tag og mindre vinduer, og mindst en passende størrelse karnap. Vil du gerne finde ud af, hvis du vil have en vedlagte garage eller ej, da dette vil ændre plan design. For mange amerikansk design, hoveddøren er placeret midt i huset, og hvis ikke, windows symmetrisk er placeret på hver side at centralisere døren på der givet væg. Dette tjener som en god måde at afbalancere tilstedeværelsen af en garage.

Værelser

Overveje, hvor meget plads du vil vs hvad du kan opnå på ejendommen du har. Dette vil give de grundlæggende knowhow til at bestemme, om man skal på kompromis med ønskede værelse plads. Uanset om det er et soveværelse eller fire soveværelser, skal hvert værelse gives mindst 100 kvadratfod (10 ft x 10 ft) med et skab. Disse private værelser er sandsynligvis skjult fra opholds- og spisestue rum og adskilt af en udpeget gangen.

Delte værelser

Køkken, stue og spisestue bør betragtes som separate værelser, der forbinde gennem døråbninger. Dette er den traditionelle metode til udpegning af rum, og er mere som den franske amerikansk stil. En mindre morgenmad krog ved siden af køkkenet, men ikke sluttet til spisesalen er almindeligt at finde, som skaber mindre formelle dining.

Færdiggør Design

Da der er mange forudbestemt planer for denne stil, når du har besluttet dig for dine behov og hvad kan passe ind i din ejendom, er det meget nyttigt at se over planer. Man kan altid tilpasse designet, men ser på andre planer tilbyder nyttige eksempler for at forstå dem rumligt. Hvis du beslutter at tilpasse vs købe en plan, der er foruddefineret, forelægge en arkitekt, der er kendt for at arbejde inden for eller tæt på denne bolig stil, dit arbejde, som hun vil være nødvendige i den endelige bygning af hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com