Fransk Bistro flise Backsplash ideer

March 28

Fransk Bistro flise Backsplash ideer

Franske bistroer er indbegrebet hangouts i Frankrig; genskabe bistro udseende i en hjem køkken skaber det intime og spændende rum indendørs. Som en lille bar blander der serverer vin og snacks, bistro design en afslappet stemning med en relativt formel indretning. Når beslutning om flise backsplash ideer til dit køkken, Husk på farveskemaet på de fleste franske bistroer---sort, hvid, rød, cremer og gule har overvejende.

Vægmaleri

Flise kalkmalerier bringe essensen af et sted af skildrer en scene. På sten eller keramiske fliser, overveje maleri eller idriftsættelse nogen til at male en fransk scene. Et billede af en landejendom, en træklædt vej, et rustikt køkken eller en parisisk bistro er blot nogle få ideer. Du kan oprette et stort vægmaleri for at udfylde området hele backsplash eller oprette en tynde, vandrette scene bare to fliser højt og syv eller otte fliser på tværs.

Farve Design

Bruge typiske franske nationale farver til at skabe en farve-centreret backsplash. Vælg rød, blå, sort, hvid, gul og andre rustikke eller byen farver, når du vælger fliser. Tænk om at tilføje et par fleur-de-lis fliser, en stiliseret symbol for Frankrig. Grænsen, overveje at gøre en tynd sort flise kant til at oprette en almindelig sort flise kant, der efterligner sort bistro stol design.

Sort / hvid tern

Overveje en klassisk sort og hvid kontrollør design til backsplash. Vælg enten store fliser, omkring 5 inches lang, eller mindre 2-tommer fliser til skiftevis sort og hvid. Tænk om at tilføje et par farvede fliser i blandingen for at tilføje byger af farve. Du kan også gøre de sorte og hvide fliser pop ved at tilføje en farverig buket blomster foran backsplash eller indstilling af fransk-inspirerede gryder, pander, trykte vaser eller krukker nær backsplash for at tilføje en bistro effekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com