Fransk-inspirerede flise Backsplash ideer

June 29

Fransk-inspirerede flise Backsplash ideer

Et køkken backsplash beskytter væggen bag vasken eller komfur ved at give en overflade, der er resistente over for fugt og let at rengøre. Dog kan din backsplash også tjene som et dekorativt element, så dit valg af materiale spiller en væsentlig rolle i det overordnede udseende af rummet. Hvis du designer en fransk-inspireret køkken, har du flere attraktive muligheder, afhængigt af den franske look du foretrækker. Overveje andre elementer i dit køkken, når du vælger en backsplash, at holde en ensartet look.

Keramik

Farverige keramiske fliser kan oprette et attraktivt backsplash for en fransk-inspireret køkken. Hvis du ønsker en fransk land look, vælge flise i jordet nuancer gerne rust, terrakotta, guld, tan eller salvie grøn. Du kan også optage accent fliser i bløde blues og oprette en slående mosaik mønster til din backsplash. Men hvis du foretrækker en bistro-inspirerede franske køkken, en dristigere kombination er mere passende. Prøv en sort / hvid eller rød og hvid ternet mønster for en chik, moderne look.

Hånd malet

I en fransk landstil køkken, kan du gøre din backsplash det vigtigste omdrejningspunkt i rummet ved hjælp af håndmalede fliser. Finde fliser, der har en bred vifte af land-inspirerede billeder som husdyr, gårde eller druer og andre frugter. Nogle fliser funktion individuelle billeder på hvert stykke, mens andre danne en større scene når installeret på væggen. Du kan endda leje et vægmaleri maler til at designe en brugerdefineret franske landskab scene til en almindelig keramik-flise backsplash i dit køkken.

Sten

Sten fliser er en anden attraktiv mulighed, hvis du forsøger at fange udseendet af en autentisk fransk landkøkken i dit hjem. Rustik, naturlige materialer er centrale elementer i stilen, så tumlede sten fliser tilføjer en ideel tekstur og ser til din backsplash. Granit, marmor og skifer er de mest almindelige indstillinger, og kommer i en bred vifte af naturlige jord-tone nuancer. Du kan også bruge Natursten fliser til at skabe en mosaik mønster til din backsplash, der kan tjene som et omdrejningspunkt for pladsen. For ekstra blikfang, overveje at bruge mursten-lignende Natursten fliser i stedet for traditionelle kvadratiske fliser, fordi det tilføjer dimension og tekstur til væggene i en fransk landkøkken.

Metal

Metal fliser kan arbejde godt for en fransk-inspireret køkken samt. Kobber flise kan oprette en ideel fransk land backsplash og tekstur og glans naturligvis trække øjet. Pressede tin fliser er også en iøjnefaldende mulighed. Du kan finde pressede tin med en række forskellige designs og mønstre trykt på dem, så du kan tilpasse udseendet af din backsplash. Men hvis du foretrækker en fransk bistro-køkken, prøve metal fliser, der har simple mønstre, såsom en hamret tin, fordi det giver en mere moderne føler. En glat tin flise vil også arbejde for en fransk bistro-køkken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com