Fransk land interiør maling ideer

September 17

Fransk land interiør maling ideer

Den franske land udsmykning stil er ikke begrænset til de gule og blå fælles i Provence i Frankrig. Der er forskellige farveskemaer tankevækkende af den sydlige del af Frankrig, den nordlige del af Frankrig og moderne fransk land design. Du kan male væggene i et rum en farve og lad møblet og tilbehør i rum levere komplementære farver, eller male én farve over stol jernbane og en anden farve nedenfor.

Rød, hvid og blå

Subtile nuancer af farver, der vises i det franske flag kan skabe en fransk land look. Prøv ikke at være alt for bogstavelig (såsom en hvide stol jernbane dividere blå og røde dele af en væg) og bare placere de tre farver rundt i lokalet. Overveje at bruge kun en eller to farver til maling og forlader den tredje farve for objekter i rummet. Bruge flere nuancer af hver farve til at holde rummet fra ser alt for formelle, eller bare vælge to af farverne og udelade tredje helt. Også, du kunne male rummet i to bløde nuancer af rød eller blå og male støbning en cremet hvid.

Franske seaside

Bløde nuancer af blå og grøn er tankevækkende af den franske kystby. Da både blå og grøn er cool farver, kan du varme op i rummet (hvis du føler det er nødvendigt) med træ eller andre orange-brun accenter. Male væggene i to nuancer af grøn eller blå, møde hvor en stol jernbane ville være i en mere formel værelse. Male rummets trim antik hvid for en krise, ren udseende minder om en stranden hjem.

Moderne fransk land

Den nuværende tendens i fransk land hjem er parring neutrale farver som hvid, creme eller tan, med forskellige nuancer af samme farve, især gul, blå eller pink. Male striber på væggen ved hjælp af forskellige nuancer af en farve, plus en neutral eller male den neutrale farver på væggene og male trim forskellige nuancer af din valgte farve. Hvis du vælger gul, Sørg for at bruge nogle grå og hvid maling til at holde gule bliver overvældende.

Provence

Væggene i sommerhuse i Provence i Frankrig er ofte lavet af gips over stenen. Når disse vægge er malet, ser finish kalkholdig og mat. Vælg en mat maling i en udvasket hue til at efterligne dette udseende. Typisk er væggene i Provence malet grøn, lys gul eller blå. Male de lavere dele af vægge en mørkere farve end toppen at skjule skrammer og mærker. Du kunne også matche farverne på et stykke af traditionelle Provence stof, såsom en dug eller klud serviet.

Rød, blå og gul

Bløde nuancer af rød, blå og gul sennep er tankevækkende af en formel fransk land hjem. Male vægge sennep gul og overlade de blå og røde til møbler, eller male rummets trim blå eller rød.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com