Fransk land Subway flise ideer

June 11

Subway fliser er simple rektangler, der typisk kommer i hvid, sort eller minty grøn. Første gang brugt i århundrede i New York City subway, er fliserne siden blevet et populært materiale til hjem design. I betragtning af deres enkle look, er det ingen overraskelse, at de tilpasse sig så godt til en bred vifte af stilarter. For en fransk land look, Bland de rene linjer i subway fliser med varme og rustikke elementer.

At vælge din farvepalet

For den størst alsidighed tilbyder frisk hvid subway fliser et tomt lærred til din franske land look. I et køkken, skal du bruge subway fliser som din back-splash for en nem at rengøre overfladen. Andetsteds, male vægge med en varm farve. Baggrundsfarven vil give iøjnefaldende kontrast for alle nødlidende hvide møbler, et fælles element i den franske land look. Brug små accenter i rige gule og røde farver til at låne en hyggelig, land look. For et enkelt strejf af farve, holde citroner og frisk frugt på side hvor du kan se dem, i hængende kurve, der viser off deres nuancer.

Hvor hen til flise

Mens subway flise tilbyder en forholdsvis neutral baggrund, som flise går alt for meget af det kan gøre et rum koldt eller barske, den modsatte effekt, som du ønsker for en fransk land stemning. I badeværelser, kan slippe af sted med flere fliser Hvis praktiske tillader, flise kun lå en del af måde op på væggene, maleri de øvre områder i en kontrasterende farve. Bruge rustikke hardware til at tilføje til land look. Hvis du allerede har en omfattende flisebelagt værelse, tilføje en bløde og naturlige touch med en buket af tørret lavendel, en touch lige ud af det sydlige Frankrig.

Blande flise

Du bruger normalt, subway flise til modsat af mosaikfliser; de store rektangler oprette en neutral overflade i stedet for at gøre opmærksom på sig selv. Men hvis du foretrækker at tilføje nogle interesse for din flisebelægning, omfatte en række- eller to af små, farverige fliser som accenter. Selv om franske landstil kræver som regel temmelig fed, rige toner, holde sig til underspillet eller klassiske farver for enhver flise arbejde; du ønsker ikke et andet flisebelægning projekt næste gang du ændre rummets indretning.

Gøre det minimale

I stedet for den susende bounty, som den franske land æstetiske normalt bringer, tage inspiration fra subway fliser for en underspillet variation over temaet. Par hvide subway fliser med hvid keramik, rustikke eller nødlidende træ og antikke hardware. Stole på små detaljer til jord dit værelse i Provence, som tørrede blomster og urter, sengetøj, vægkunst eller et par samleobjekter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com