Fransk land udsmykning Tips

January 3

Det er på tide at opgive de fire hvide vægge og omfavne en stil, der har sjæl. Franske country indretning med sin forkærlighed for antikt og den elskede, passer regningen. Design trend bringer et pust af provencalsk lavendelmarker til hjemmet, men er mindre Vadmel og lidt mere regal som modstykket amerikanske land.

Paletten

En fransk land palet funktioner falmede antikke nuancer samt bindestreger af dristigere nuancer. Cremet og nødlidende hvide er de ideelle accenter for Kornblomst blå, Middelhavet blues og greens, safran gule, woodsy brune, falmede grå, dyb rød og persimmon orange. Prøv en accent væg i en gylden nuance, og tilføje en trim af jaunty blå fleur-de-lis. Oprette en iøjnefaldende faux finish ved at male en væg, dyb blå eller grønne og lade det tørre, før du tilføjer et lag af tynde hvidpigmenteret. Brug fine-grain sandpapir til at gnide væk på hvidtekalk og tillade bits af blå eller grøn viser gennem.

Møbler

Tror, rustik, bondegård, sommerhus og lurvet chic stil, og du har den franske land look. Bistro-stil metal patio møbler ser perfekt i en morgenmad krog, mens soveværelset kan indslag en smedejern sengeramme malet antik hvid eller lyseste lavendel. Brug naturmaterialer som træ, sten, marmor, ler og papir i badeværelse og køkken. Tilføje regal præg for en lille fransk formalisme, såsom stole med vendte ud ben, kabinetter med malede trim, håndmalede fliser og metal rulle arbejde på placeringer og hylde understøtter.

Tilbehør

Dekorere med kvintessens franske land symboler som den røde hane og fleur-de-lis design. Bruge lysekroner eller udsmykkede bordlamper til belysning og accent det med smedejern lyseholdere og enkle hvide stearinlys. Oprette et omdrejningspunkt for et værelse med en fed tilbehør såsom et stort Vægur, et spejl indrammet i sirlige ruller eller hamret tin eller en overdådig orientalsk tæppe. Kjole windows i franske Cafe gardiner ligger halvvejs ned vinduesrammen. Brug vintage tekstiler eller gamle pudevår eller viskestykker i gennemskinnelig Bomuldsstoffer, som giver mulighed for den maksimale mængde af naturligt lys indenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com