Fransk polering metoder til trægulve

November 14

Processen med fransk polering er en klassisk træ efterbehandling teknik kendt for sin overlegne glans og færdige glans. Mens mange træ gulv spillere vælger at bruge en enklere at anvende lak, er fransk polering en mulighed, hvis du søger en overlegen finish. Mens den proces, der består af mange trin og følgende af en særlig procedure, kan i første omgang synes skræmmende, finder mange resultater umagen værd.

Grundlæggende Procedure

Fransk polering er en specialiseret form af træ efterbehandling. Denne grundlæggende proces består af at anvende en blanding af shellac og alkohol med en klud. Som den anvendte færdig tørrer, alkoholen fordamper og shellak er fortsat, at skabe en ren og blank finish. Fordi slagtesvin efter denne proces anvendes en klud i stedet for en pensel, er den resulterende finish penselstrøget gratis. Processen kan anvendes til alt fra gulv til guitarer, blev det oprindeligt udviklet til brug i møbelsnedkerarbejde omkring år 1820.

Forberedelse af overfladen

Når du anvender din fransk polsk, vil du have en glat overflade er dækket med blanke shellak. Hvis du har urenheder under din shellak overflade, vil denne skinnende topcoat forstørre disse ufuldkommenheder. At sikre, at din fransk polsk forskønner dit gulv i stedet for blot gøre opmærksom på hver nick, du skal bruge tid på at forberede overflade før polering. Det første skridt i forberedelsen er at rengøre overfladen grundigt med mineralsk spiritus. Efter rengøring, sand træ plankerne for at reducere forekomsten af ufuldkommenheder. Før du anvender polske, er det afgørende at feje og støvsuge hele gulvet som partikler af støv fra slibning kan blive fanget under polske hvis ikke afhentet inden polering.

Forberede applikator

Applikatoren bruges til at anvende fransk polsk omtales som en "gummi". Dette applikator består af et stykke vat pakket ind i et stykke af bomuld eller hør. Mens du kan købe premade fransk polsk applikatorer, at oprette din egen er ikke en krævende proces. For at gøre det, blot skaffe nogle vat. Oprette en bold på størrelse med en tennisbold, så danne bolden ind i en trekantet form, trykke det med dine hænder til at hjælpe det tager form. Sikre denne form ved at omkranse dem stramt i et stykke linned eller klud. Indsamle linned eller klud på toppen af uld faste og anvende en elastik til at holde det på plads. Hvis din applikator bliver for fyldt med polsk, blot fjerne og erstatte den ydre klud lag.

Blande fransk polsk

Den faktiske blanding af fransk polsk er den mest skræmmende del af processen. For at blande din egen fransk polsk, skal du købe tørrede shellak flager og opløse dem til alkohol. De bestemte proportioner af alkohol til shellak afhænger af finish, du forsøger at opnå. Fordi tørret shellak flager er næsten udelukkende anvendes til fransk polering, kommer disse flager med specifikke blanding instruktioner.

Forblandet fransk polsk

Hvis du ønsker at fransk polsk dine gulve men ikke ivrig efter at deltage i kemi-eksperiment-lignende blanding nødvendigt at oprette din egen fransk polsk blanding, kan du købe en forblandet fransk polsk. Mange virksomheder tilbyder polsk bestående af shellac og alkohol, som de markedsfører under navnet fransk polsk. Fordi den blanding er allerede gjort hvis du køber en premade indstilling, bruger kun levering skal du gøre, når du anvender denne polsk en klud i stedet for en pensel til stick med fransk polsk procedure.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com