Fransk Provincial udsmykning idéer

December 2

Fransk Provincial udsmykning idéer

Fransk provins, eller fransk land, udsmykning har længe været en populær stil for indretningsarkitekter og hjem beslutningstagere både. Den faktiske er periode denne stil refererer til de sent tidlige 1700 tallet i Frankrig. Denne indretning giver bløde skygger, teksturer og farver og egner sig til en varm og charmerende miljø. Fransk provinsielle indretning indebærer en sans for detaljer ofte mangler i moderne udsmykning stilarter. For at fremtrylle visioner af franske Provincial stil, tænke på blomster, små nipsgenstande og vintage fotografier i omfattende rammer.

Tekstiler

Tekstiler er en nem og forholdsvis billig måde at bringe den franske Provincial stil udsmykning i ethvert rum. Forhæng, gardiner, kaster og pudebetræk kan alle bruges til at omdanne eksisterende værelser til en fransk provins design. Ser for tekstiler med indviklede blomster og små og detaljerede design med bløde, varme farver. Blonder er et andet stof, som egner sig perfekt til den franske landstil, som gør broderede tekstiler. Centrale er at finde fint designet tekstiler, der tilbyder et strejf af elegance uden at miste en hyggelig, land hjemmet føler.

Vægkunst

Vægkunst i den franske provins stil omfatter små, vintage fotografier i dekorative rammer, eller vintage prints af blomster. Vælg rammer, der binder vintage karakter af kunst til resten af rummets indretning. Store spejle hang i omfattende metalrammer er almindelige i fransk provinsielle indretning og kan tjene til at bryde op samlinger af mindre vægkunst.

Møbler

Et af kendetegnene for franske provinsielle indretning er klædeskab, kunstfærdigt udsmykkede eller udskåret med detaljeret metal arbejde i hængsler og håndtag. Brug disse franske Provincial klædeskabe funktionelt i ethvert rum. For eksempel, tilpasse et stort klædeskab som et skab til et medieværelse, der holder et TV eller stereoanlæg, der nemt kan skjules ved at lukke dørene.

Fransk Provincial møbler er generelt lidt mindre udsmykkede end andre møbler af sin æra. Almindelige træsorter omfatter valnød, elm, æble, kirsebær og pærer. I denne æra havde udskæringer på møblerne bestemte betydninger. Skaller stod for frugtbarhed, hvede eller druer for velstand, og blomster eller frugt for guddommelig nåde. Ikke overraskende var kærlighed repræsenteret som en udskæring af et hjerte, dove eller Amors pil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com