Fransk Provincial vindue behandlinger

August 10

Fransk Provincial vindue behandlinger

Fransk provins er en populær design valg for sin sofistikerede stil og varme. Også benævnt franske land, fungerer fransk provincial stil godt i køkkenet på grund af dristige farver og mønstre blandet ind i en tilbage splash af hjemlig casualness. Glarmestre er en nøglen designelement i fransk provincial stil.

Farve

Farve er et nødvendigt element i fransk provincial design. Almindelige farver for vindue behandlinger findes i de primære farver blå, rød, gul og grøn. Traditionelle kombination af disse er blå med gule eller røde med gul og sort som en markeringsfarve.

Stof

Traditionel stof til franske provincial vindue behandlinger er chintz, toile eller calico. særskilte udseendet af disse stoffer fuldføre den ønskede effekt af en fransk provins design. Stoffet skaber en hentydning af tid og vejr behandling.

Toile er ofte parret i farvekombinationer der involverer fløde eller hvid med en anden af de dristigere farver, som blå.

Design

Stof design for franske provincial vindue behandlinger omfatter en mix og match af mønstre og farver. Design inkorporerer intens mønstre og gentagne små mønstre. Traditionelle mønstre omfatte små og store kontrol, striber, floral og toile.

Hvor kan man finde fransk Provincial gardiner

Indtast "franske provincial gardiner" eller "fransk land gardiner" i en søgemaskine til at finde online steder at købe de specifikke gardiner, som vil bringe din design til det næste niveau. Hvis du ønsker at se gardiner i person før afsætte dig selv til køb, en bred vifte af lokale design butikker er sikker på at være i området. Enhver gardin forhandler bør have et udvalg af franske provincial eller fransk land gardiner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com