Frastødende for Whiteflies

October 26

Frastødende for Whiteflies

Whiteflies er populær have skadedyr. Som voksne, de er typisk 1/8 tommer lange og lægge deres æg på undersiden af bladene. I så lidt som fire dage klækkes whitefly æg, at indføre en ny generation af skadedyr til din have.

Betydning

Whiteflies er små, hvide skadedyr, der ligner møl. Hvis de får chancen, ødelægge whiteflies dine planter ved at suge saft ud af blade, stængler og knopper. Hvis whiteflies feed på en plante nok, vil det dø. Som de foder, udskiller de honningdug. Denne honningdug tillader spredning af virus og vækst af skimmel på dine planter. Voksne whiteflies er vanskeligere at frastøde end deres æg.

Typer

Former for afskrækningsmidler omfatter, men er ikke begrænset til: gul klæbrige fælder, aggressiv mider, fugle, eucalyptus, insekticid sæbe, 70% isopropylalkohol og tang spray.

Overvejelser

Forskellige former for afskrækningsmidler påvirker forskellige arter og udviklingstrin af whiteflies. For eksempel, ladybug larver i haven spiser whitefly æg og nymfer (udklækket, men stillesiddende whiteflies), mens insekticid sæbe ødelægger voksne whiteflies.

Advarsel

Bære passende dragt, handsker, en langærmet skjorte, bukser og en ansigtsmaske, når du bruger kemikalier til at frastøde whiteflies.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com