Fred Lily plante problemer med tusindben

November 29

Fred Lily plante problemer med tusindben

Centipedes er typisk tænkte at have 100 ben, men antallet af ben, de har virkelig afhænger af arten af insekt. Når centipedes tage ophold på din indendørs fred lily, kan den rene look af insektet gøre din hud gennemgå. Men, centipedes kan være til gavn for de tropiske planter og vil ikke skade fred lily.

Centipedes

Centipedes ikke spiser planter og i stedet giver forskellige fordele, herunder naturlig skadedyrsbekæmpelse. Centipedes spise kakerlakker, Sølvfisk, tæppe Bille larver og endda edderkopper. Når du finder et tusindben på din fred lily, du skal ikke bekymre dig: insekt vil generelt flytte ud blomsten på sin egen, da centipedes ikke leve eller lever af planter. En overflod af centipedes i dit hjem kan være et tegn på at du har et stort antal bytte insekter, som centipedes fest på.

Tusindben

I modsætning til centipedes, som har kun ét par ben pr. krop segment, tusindben har to til fire par ben pr. krop segment og typisk krølle op, når de hviler eller når de er forstyrret. Tusindben lever i og spiser døde og rådnende plantemateriale som blade, muld og woodpiles eller træ chips. Tusindben er typisk mere gavnligt end problematiske, da de nedbrydes døde sagen. Når tusindben angreb er stort, kan det forårsage skader på frø, kimplanter og modne frugter tæt på jorden. For at holde tusindben fra din fred lily, regelmæssigt fjerne døde eller nedfaldne blade eller blomstrer omkring planten.

Behandling

Selvom de fleste centipedes og tusindben forårsage mere positive virkninger end negative, kan du stadig være tilbøjelig til at befri dit hjem af dem. Hvis du ønsker at slippe af wormlike insekter, anvende et pesticid, der specifikt er anført, det er til brug på centipedes og tusindben. Spray kemikaliet i en straight, kontinuerlig linje omkring sokler, vinduer, døre, bogreoler og i kældre og lofter. Ikke gælde for pesticider på planterne, og i stedet klemme centipedes eller tusindben på fred lily med papirservietter. For en mere human behandling, skal du bruge de vakuumslangen til at suge insekter off fred lily og disponere over dem fra planten.

Overvejelse

Altid Læs og følg alle anvisninger og advarsler trykt på etiketten pesticid. Desuden, vaske dine hænder med varmt, sæbevand vand efter brug af pesticider, og holde folk og pets ud af området, indtil det tørrer. Ifølge den Penn State College Fakultet, bør du overveje at første bestemmelse af arten før du forsøger at kontrollere det ved at placere sticky insekt fælde skærme rundt i hjemmet og tage insekt til en pest control specialist for identifikation. Pest control specialist vil være i stand til at fortælle dig hvilke muligheder du har for udryddelse af den specifikke arter af tusindben eller tusindben infesting dit hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com