Fremstillet Sand Rock typer

February 3

Forarbejdet sand rock, også kendt som forarbejdet sand, er en form for kunstig sand, der er gjort i hele verden og bruges til at producere forskellige industrielle produkter herunder asfalt og beton. Den primære Info hjemmeside forklarer, at forarbejdet sand er nødvendig på grund af en ekstrem verdensomspændende mangel på naturlige sand. Forarbejdet sand er fremstillet ved at knuse rock med en stor Slaglegemet.

Silica

Ifølge den knuser Mill hjemmeside er silica én bestemt sten, der bruges til at lave forarbejdet eller kunstige sand. Kvartssand er lavet af svagt cementeret sandsten. Kvartssand er hvid, når det er produceret. Det er kendt for at være en meget ren og fine form af forarbejdet sand. Sandet kan fremstilles til at opfylde forskellige krav til størrelse. Når kvartssand bliver produceret, går det igennem fire stadier, før den er fuldført. Sandet er vasket, sigtede, attritioned og tørret. Kvartssand bruges i hele verden i industriel forarbejdning, specielt i fremstilling af beton.

Kvarts

Grovkornede quartz sten er brugt til at producere en speciel type af forarbejdet sand. Når sand er fremstillet af kvarts er det ideel til brug i vand-behandlingsanlæg. Ifølge den knuser Mill hjemmeside er kvarts også sand af valg til brug under opførelse byggeri. Kvartssand kan produceres for at opfylde forskellige krav til størrelse. Knust kvartssand bruges også til fremstilling af keramik og glas produkter.

Sten

Sten kan findes over hele verden og det er ofte en affald, der er for stor til regelmæssig konstruktion brug. Sten kan fremstilles og reduceret til den nødvendige størrelse for at producere en mere generel form af sand. Den knuser Mill hjemmeside forklarer, at mange typer af sten affaldsmaterialer er knust og fremstillet sammen for at danne en generisk forarbejdet sand. Enhver sten, der er meget stor vil blive brudt ned så meget som muligt og derefter returneres gennem maskinen, hvis det er nødvendigt for at opnå den korrekte tekstur af sand.

Granit

Granit er en anden form af sten, der er brudt ned for at producere forarbejdet sand. Sand, der er lavet af granit bruges til at bygge veje, mursten og beton på grund af dens tekstur og styrke. Granit er en bestemt type sten, der er fundet over hele verden og bruges til at producere store mængder af forarbejdet sand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com