Fremstillet sten idéer til køkkenet

December 20

Fremstillet sten idéer til køkkenet

Natursten er blevet et populært indslag af high-end køkkener, men prisen på det kan sætte det uden for din rækkevidde. Heldigvis, fremstillede sten produkter findes, som simulerer både glat sten, granit og marmor og de rustikke sorter af klipper, som kampesten, kalksten og floden rock. Disse produkter gør det muligt for dig at opnå den brugerdefinerede look, du ønsker i dit hjem.

Pejse

Den vidunderlige ting ved fremstillede eller kulturperler sten er, at det kan tilføjes, når huset er fuldført, hvilket gør det et ideelt produkt til remodeling projekter. Tim Carter, nationalt syndikerede avis klummeskribent Ask webstedet Builder antyder, tilføje pejs ved hjælp af denne alsidigt produkt. Normalt dette ville være vanskeligt, især i køkkenet, men fremstillede sten gør det relativt nemt at stenene er fremstillet af letvægtsmaterialer og vejer kun omkring en fjerdedel så meget som virkelige stone. De overholder nemt de fleste vægflader, herunder drywall, så en pejs kan føjes til køkkenet, hvor der er plads. Stilarter findes der passer til rustikke, traditionelle eller moderne indretning.

Backsplashes

Fremstillede sten tilbyder en interessant ændring fra den allestedsnærværende keramiske fliser eller laminat for køkken backsplash. Uanset hvilket materiale er valgt for bordplader, er der et supplerende stone. Glat fremstillede sten produkter, såsom faux granit eller marmor, der ofte bruges for backsplashes, men robust god udseendet af kampesten eller floden rock i modsætning til en skinnende, slank bordplade er et attraktivt alternativ. Da backsplash er et relativt lille område, kan du være op til at håndtere jobbet på din egen. Individuel rådgivning er tilgængelig på de fleste af den store bygning levering butikker, der sælger fremstillet stone. Du skal huske at tykkelsen af fremstillede sten varierer med sit design og bør tages i betragtning, når du planlægger en backsplash for en eksisterende køkken.

Vægge

En populær teknik blandt indretningsarkitekter er at male en væg af et værelse en accent farve. Fremstillede sten gør det muligt at have sten i stedet for farve som et køkken accent. Sten kolonner kan være lavet på væggen og hylderne placeret mellem dem, eller hele væggen kan dækkes med stone. Selvom væggen vil se ud, som om det er en fod tykt, i virkeligheden, det næppe bliver noget tykkere end en almindelig sheetrock væg. Den omstændighed, at en vigtig arkitektonisk udsmykning, såsom en stenmur, kan føjes til et værelse uden at miste mere end 1 eller 2 inches af gulvplads gør dette til en endnu mere attraktiv mulighed for nye projekter, opførelse eller renovering.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com