Fremstillingsteknik for madras beskyttere

April 5

Fremstillingsteknik for madras beskyttere

Produktion teknikker til madras beskyttere produceret spænder fra sommerhus industrier hvor brikkerne er håndlavet masse high-tech stof. Mens gå-grønne boligejere køber komfortable versioner hånd-fremstillet af naturlige og Økologisk bomuldsstoffer, fokusere medicinsk industrier på maskinelt fremstillede produkter, der giver mulighed for kraftig slid og øget beskyttelse af madras overflader.

Ultralyd laminering

Ultralyd laminering er en metode til at deltage i tekstiler sammen ved hjælp af punktsvejsning. I denne teknik giver akustisk energi omdannes til varme netop ligger stof svejsninger. Denne type af laminering er ikke-kontakt og skaber ensartet agglomererede stof lag. Generelt, disse omfatter bomuld eller polyester med en væske-frastødende stof indsat tættest til madras side. Madras beskyttere fremstillet af ultralyd-lamineret stof hjælp holde madrasser ren længere ved at forhindre sved, urin, blod og kropsvæsker fra skadelige sovende overflader.

Hotmelt dybtryk

Hotmelt dybtryk er en form for laminering, der afhænger af prikker af hot lim til obligation flere lag stof sammen. Limen påføres i meget præcise mønstre, som stofferne, der er rullet mellem to rullende cylindre. Specifik varme og tryk bruges til at sikre alle lag tæt sammen. Denne type af limning giver mulighed for præcis limning og højfrekvens program. Disse high-produktionsmængder bidrage til at imødekomme øgede madras protektor medicinsk udbydere.

Miljøvenlig planteproduktion

Nogle madras beskyttere er lavet af grøn producenter, der arbejder for at skabe produkter, der anvender fortrinsvis naturfibre som bomuld og miljøvenlige bambus. Høst- og forarbejdningsmetoder for disse produkter fokusere på pesticid-fri håndplukket fibre. Fabrikanter stræbe at certificere deres virksomheder til internationale standarder for økologisk dyrkede planter, herunder kemikalie-fri behandling. Når råvaren er høstet, er rullemadrasser hånd-udformet og syet ved hjælp af økologisk tråde.

Hånd-produceret økologisk uld

Økologisk uld rullemadrasser er berømte for deres evne til komfort spædbørn og ældre med meget absorberende uld fibre. Råuld er fjernet fra fårene i foråret, hånd vaskes med økologiske sæber, og derefter kartede og gjort til batting materiale i hånden. Når forberedt til brugbar uld stof, er uld gemt i allergen-fri områder indtil det kan samles i puder. Høj lanolin indhold i uld producerer beskyttere, der er naturlige fugt resistent og blød.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com