Fridgidaire konvektion ovn fejlfinding

October 9

Fridgidaire konvektion ovn fejlfinding

I mange år Frigidaire har været et populært valg for ovne, opvaskemaskiner og andre hvidevarer, og for det meste disse apparater er i stand til at levere fremragende og mest problemfri service. Hvis noget går galt, men opfordrer i en appliance tekniker kan være dyrt, og boligejere, der er i stand til at foretage fejlfinding af problemer på egen hånd kan spare en masse penge.

Instruktioner

•Kontrollér sikker ovnen sidder niveau. Hvis ovnen ikke er plan, det vil ikke kunne udføre korrekt, og du kan mærke, at mad, du laver bliver ikke varm jævnt. Placere et niveau på toppen af ovnen til at sikre, at det ikke er skæve. Hvis du har placeret skydere på bunden af Frigidaire konvektionsovn til at skubbe det på plads, er det muligt at en eller flere af mærkerne har blive forskubbet. Placere dem tilbage på hjørnerne af ovnen skal bringe det tilbage til niveau.

•Kontrollér tilstand af nogen bagværk lavet i konvektionsovn at fastslå kilden til problemet. Hvis du opdager, at dit bagværk er brændt på bunden, før de er gjort på toppen, Sørg for at du giver Forvarm cyklussen skal afsluttes, før placere panden i ovnen. Også være sikker på at bruge en kvalitet aluminium bradepande.

•Ændr temperaturen styrer hvis din mad brændende eller ikke madlavning helt. Når du arbejder med en ny konvektionsovn, er det vigtigt at eksperimentere med temperatur kontrollen for at sikre ovnen er hverken for varmt eller for cool. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at fravige ovntemperatur i dine opskrifter. For eksempel, hvis din kage opskrift kræver en 350-graders ovn men kagen er ikke gjort i centrum når bagetid er op, kan det være nødvendigt at støde temperaturen op til 375 grader næste gang sørge for maden er gennemstegt ordentligt.

•Kontrollér sikker døren lukker helt hvis du bemærker at ovnen lys kommer ikke eller den selvrensende cyklus vil ikke starte. I nogle tilfælde kan døren vises at være lukket, selvom der er et lille hul. Denne kløft signaler ovnen at døren er åben, og den selvrensende cyklus kan ikke starte indtil det sanser, døren er lukket. Kontrollere, om eventuelle blokeringer, der kan forhindre døren lukkes.

•Tryk på "Annuller" pad og bruge din manual til at omprogrammere ovnen, hvis der er en "F" fejlkode på skærmen. At "F" fejlkode angiver, at Frigidaire konvektionsovn har opdaget en fejl tilstand. At trykke på knappen "Annullér" og nulstille ovnen vil klare fejlkoden, men hvis fejlen opstår igen skal du kontakte din Frigidaire klareren og levere fejlkoden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com