Frigidaire affinitet fejlfinding

August 10

Frigidaire affinitet serien består af vaskemaskiner og tørretumblere, der har en stor kapacitet, damp til Pletfjerning og reduceret krølning, speciale cyklusser for specifikke varer og tekstiler, vibrationer-control system, tidsbesparende cyklusser, en sanitize indstilling og fugt sensorer. Vaskemaskiner og tørretumblere kan købes online eller i forskellige Institut, hjem detail eller apparatet gemmer og tilbyder en begrænset garanti til dækning af visse reparationer. Men du kan foretage fejlfinding af mange mindre problemer uden at kontakte Frigidaire eller et andet service professional for at få hjælp.

Instruktioner

Vaskemaskine

•Sæt ledningen fast i vaskemaskine Frigidaire affinitet og ind i en jordet 3-gren outlet hvis maskinen ikke tænde eller operere. Erstatte eller nulstille circuit breaker/lunte, hvis nødvendigt. Vælg "Start" efter at gøre Vask udvalg, og sørg for, at døren er lukket stramt.

•Drej ud og frakoble vaskemaskinen, hvis der er en raslende lyd. Kig ind på tromme for små, hårde genstande, der kan være faldet ud af lommerne i tøj. Træk forsigtigt på døren pakning og kig ind til objekter, der kan have fået fanget. En dunkende lyd kan være forårsaget af en belastning, der er for stor. Omfordele eller fjerne elementer fra vaskemaskinen.

•Bevæg skive, så det sidder fast på jorden, hvis det vibrerende. Juster benene efter behov, så alt på fødderne rører jorden. Flytte elementer rundt inde i tromlen, og tage ud stykker, hvis den belastning er for stor.

•Tag elementer fra vask maskine og tør på indersiden af tromlen med en mild husstand renere, hvis der er rester efter vask. Ryste ud snavs eller sand fra elementer, før vask dem, og tjekke lommer til væv eller andre elementer, der kan makulere i vask.

•Undgå at bruge andre apparater, der anvender vand hvis vandforsyningen er lav under skive brug. Åbne vand vandhaner fuldt ud og ordne vandslanger.

Kil samlede standrør højden til mindre end 8 fod hvis der er dræning problemer. Afmonter og rengør afløbet slangen ud. Undersøge andre afløb i husstanden for tegn på mulige forhindringer og ren efter behov.

Hårtørrer

•Kontrollér, at Frigidaire affinitet tørretumbler er fast forbundet til en jordet 3-prong stikkontakt, hvis det ikke starter. Kontrollere husstand sikring eller afbryder og erstat/reset det efter behov.

•Drej gassen levering ventil åben fuldt hvis tørretumbleren er en gas model og har magt, men er ikke varme. Foretage en ny tør cyklus markering, der bruger varme, som "luft kun" valg kan resultere i kolde eller fugtige tøj.

•Tag lint fra filter, placeret inde i tørretumbler døren, før hver cyklus hvis enheden synes at operere i lang tid eller udvendige føles varm. Undersøge udstødning hætte uden for hjemmet og rense det ud, som luftstrømmen bliver reduceret, hvis udstødningsgas hood er tilstoppet med støv eller snavs. Bemærk, at tørretumbleren kan operere i længere tid, hvis vejret er meget fugtigt.

Uddelingen lynlåse, knapper, spænder og andre befæstelseselementer før tørring hvis der er ridser eller chips i tromlen. Tjekke lommer til hårde genstande, der kan falde ud og beskadige tromlen under brug.

•Sort elementer ifølge stof type, og opretholde moderat belastning størrelser, hvis elementer er meget rynkede efter tørring er gjort. Tage emner ud af tørretumbleren, når cyklussen er færdig i stedet for at lade dem inde i enheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com