Frigidaire E90 fejl

October 20

Frigidaire front-loading vaskemaskiner tilbyder en Kontrolpanel med tastaturer til at indstille den ønskede vask og eventuelle andre indstillinger, samt overvåge fremskridtene med vask. Lejlighedsvis, hvis der opstår en fejl med vaskemaskinen, vil en fejlkode dukke op på skærmen i stedet for standard cyklus oplysninger. Hvis dette sker, såsom fejlkode "E90," kan du ofte løse situationen før skulle kalde Frigidaire for hjælp.

E90

E90 fejlkode er ikke en almindelig fejl, men det kan forekomme, når vaskemaskinen-elektronik bliver våd eller anden grund. Dette kan ske hvis våde tøj er tilbage i vaskemaskinen i en længere periode efter vask cyklus ender, eller hvis den samme belastning er vasket igen og igen.

Grundlæggende Reset

En af de første skridt når en fejlkode vises på en Frigidaire skive er at udføre en simpel nulstilles til maskinen. For at nulstille vaskemaskinen, tryk og hold knappen "Annuller" i 15 sekunder. Prøv derefter at indstille en ny vask og tryk på "Start". Bemærk at noget tøj, der er færdig med at vaske bør altid fjernes straks efter cyklussen er færdig.

Magt Reset

Hvis Annuller-knappen Nulstil ikke fjerner E90 fejlkode fra displayet, prøve en fuld magt reset. For at opnå denne type reset, afmonterer vaskemaskinen og vente 15 minutter eller mere. Så stik vaskemaskinen tilbage i og lave en ny Vask udvalg. Hvis fejlkoden returneres, genoptage normale funktion.

Control Board

Desværre, hvis knappen Annuller og/eller fuld magt reset forsøg kan ikke fjerne E90 fejlkode, det er meget muligt, at elektronisk kontrol bord skal udskiftes. Hvis du har ekspertise med vaskemaskiner, kan du måske gøre dette, men det er bedst at kontakte Frigidaire på 800-374-4432 for et servicekald.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com