Frigidaire FDB4315LFC1 utætheder ved døren

January 5

Frigidaire FDB4315LFC1 er en manglende counter opvaskemaskine med en ren hastighedsbegrænsende; øverste, midterste og nederste spray arme; en aftagelig høj side hylde; forskellige vaske cykler; og variable vask pres, temperatur og tørre niveauer. Selv high-tech opvaskemaskine som FDB4315LFC1 kan opretholde de samme fælles problemer, som enhver anden opvaskemaskine, vand siver ud af døren. Hvis opvaskemaskinen Frigidaire utætheder vand på gulvet, fejlfinding for at fastslå årsagen.

Rengøringsmiddel

Brug af forkert type af rengøringsmiddel eller rengøringsmiddel, der er gamle eller klumpet, kan forårsage vand til at sive ud af opvaskemaskine døren, som kan bruge for meget vaskemiddel, da overskydende suds vil resultere. Skifte til et andet mærke af opvaskemaskine vaskemiddel til bedre resultater. Luk Frigidaire opvaskemaskine og skubbe "Skyl kun", derefter "Start," at give vand til at opløse resterende eller klumpet vaskemiddel og dræne vandet ud af opvaskemaskinen.

Skyl støtte

Skyl støtte kan være ansvarlig for oversudsing og lækager, især hvis du bruger for meget skyl støtte. Skyl støtte skum let og kan skabe en lækage på opvaskemaskine dør. Rydde op skyl støtte spild, når de opstår før du starter opvaskemaskinen, og sikre skyl støtte dispenser er smækket lukket før vask.

Døren segl

En opvaskemaskine døren segl kan forårsage en lækage, især hvis pakningen er revne eller revnet. Tag et godt kig på døren pakning og rense det med en fugtig klud, hvis der er bare snavs eller snavs på seglet. Kontakte Frigidaire reparationsservice hvis forseglingen synes at være revnet eller beskadiget, og gør ikke brug af opvaskemaskine indtil døren er repareret.

Installation

Sommetider hvis en opvaskemaskine er installeret ujævnt, vand kan skvulpe rundt inde og lække ud af døren. Hvis det er muligt trække opvaskemaskinen fra under køkkenbordet og foretage justeringer til opvaskemaskinen fødder, indtil enheden er niveau. Hvis adgang til eller flytte opvaskemaskinen ikke er muligt, kontakte Frigidaire eller et andet service professional for at få hjælp.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com