Frigidaire fejlfinding teknikker

February 6

Frigidaire fremstiller en række apparater til køkkenet og andre områder i hjemmet. Disse apparater, herunder opvaskemaskiner, mikrobølger, tøj vaskemaskiner, tørretumblere og køleskabe er tilbøjelige til at mange af de samme fejl, der påvirker alle elektriske apparater. Heldigvis, fejlfinding disse fælles mangler ofte fører til reparation uden hjælp af en servicetekniker.

Lugt

Apparater såsom Frigidaire mikroovn kan opleve en ubehagelig lugt, der dvæler efter kogning. Denne lugt, en skarp brændende lugt eller lugt af smeltning plast, kunne være resultatet af en mekanisk fejl, men kan også komme fra mad tilberedt i mikroovn. Afgøre, hvilken, og fjerne lugt, hvis det er en mad lugt, ved at blande 1 kop vand med saft og revet skræl af 1 citron og flere hele nelliker i en 2-kop-mellemstore mikrobølgeovn-safe målebæger. Endnu en gang grundigt blandet, varme i enheden for fire-fem minutter ved 100-procent strøm. Hvis denne proces fjerner lugt, var lugten resultatet af mad. Hvis lugten stadig spøger, afmonterer mikrobølgeovnen og kontakt en servicetekniker.

Ingen strøm

Semi-bærbare apparater og apparater, der kører på standard stik som en Frigidaire affugter, kan opleve problemer, herunder fuld lukning af enheden. Hvis din affugter ikke vil tænde, sikre, at enheden er tilsluttet og at power vil stikkontakt eller power strimlen. Vand-samling spanden kan også forhindre en affugter i drift, da en sikkerhedsforanstaltning forhindrer udstyr fra opererer uden tilstrækkelig beskyttelse mod fugt, det indsamler.

Mineralforekomster

Nogle brugere kan mærke en hvid kridtagtige oprustning omkring områder på apparater, der gør hyppigt brug af postevand som komfur toppe og køleskabe, der undvære isvand. Denne opbygning er ikke forårsaget af apparatet selv, men i stedet af vandet bruges i madlavning eller drikke. Teste vandforsyningen, og om nødvendigt bruge en afkalker til at fjerne overskydende mineraler i dit vand.

Ingen is

For Frigidaire køleskabe med is beslutningstagere, der ikke producere is, først sikre, at ismaskinen er switch på. Kontroller dernæst, vandfilter til oprustning, der kan blokere vandstrømmen. Også, kontrollere placeringen af vand rør og filter til at sikre, at de sidder korrekt. Hvis isen ikke er stadig gjort, skal du kontakte en reparation professional for service.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com