Frigidaire Front-loading opvaskemaskine har en lækage

April 18

Frigidaire opvaskemaskiner er designet til at få dine retter rene ved sprøjtning dem med vand inde i opvaskemaskinen kabinet. Hvis du spot vand der kommer fra din front-loading Frigidaire, har du et problem. Dog i de fleste tilfælde bør du være i stand til at reparere lækagen i din Frigidaire skive.

Grænseopholdet vandgennemstrømning

Når en lækage fjedre i din opvaskemaskine, er den første ting at gøre stop leak ved kilden. Det betyder, at slukke vandforsyning ventil til opvaskemaskinen. I fleste køkken opsætninger, kan vand ventil findes under køkkenvasken. Levering ventil, der forbinder til opvaskemaskinen vil typisk have to slanger vedlagte: man kører til ovenstående køkkenvasken og den anden til opvaskemaskinen. Dreje denne knap til højre, indtil det stopper for at stoppe vandgennemstrømningen. Rydde op eventuelle spildt vand med et håndklæde eller klud.

Elektrisk sikkerhed

Vand og elektricitet er aldrig en god kombination, især når der er en utæthed involveret. For at arbejde sikkert omkring din Frigidaire opvaskemaskine og reparere lækagen, bør være slukke elektricitet for appliance. Dette bør gøres på hovedafbryderen til boligen. Breakers er typisk mærket med de kredsløb, som de kontrollerer. Flytte det kredsløb, der styrer Frigidaire opvaskemaskine til "Off" position.

Adgang til Frigidaire forbindelser

For at få adgang til vandslanger under Frigidaire skal panelerne lavere fjernes. Afhængig af modellens Frigidaire kan der være en eller to af disse. Den største panel, kaldet panelet kick sidder direkte nedenunder opvaskemaskine døren. Panelet tå sidder nedenunder panelet kick. Begge disse paneler er fjernet ved at løsne skruerne holder dem i position.

Vandforsyning forbindelse koblinger

Et af steder på en opvaskemaskine vandtilførselsslangen hvor det er sandsynligt at lække er koblinger i begge ender. Disse skrue fast på vandforsyning ventilen på ene ende og opvaskemaskine indgangstryk på den anden. Indløb tråde er dækket med blikkenslager er tape, før du tilslutter koblinger, som hjælper med at holde forbindelsen vandtætte. Koblinger på udgangen er strammet med et par tænger eller en skruenøgle.

Burst slange

Slangen selv kunne være årsag til problemet. Slanger er normalt dirigeres gennem tællere eller bag andre køkkenmaskiner, så hvis vandet kommer fra et skab, er det højst sandsynligt en slange lækage. Vandforsyning slanger er billigt at udskifte, så i stedet for forsøger at lappe over en utæthed i en Vandforsyning slange, hele slangen skal erstattes.

Afløb slanger

Ud over vandtilførselsslangen, kunne drain slangen også utæt. Slanger tilsluttes afløb pumpen renovationsafgifter eller tailpiece under køkkenvasken. Disse slanger er holdt på plads i begge ender af spændebånd. Hvornår kontrol for utætheder, klemmerne skal inspiceres, samt afløbet slange sig selv. Som med vandforsyning slanger, er afløb slanger billig at udskifte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com