Frigidaire kogeplade fejl ER

August 20

På Frigidaire elektronisk cooktops og ovne, flydende krystal display (LCD) skærmen bruges til at vise timere, ur og fejl koder. Specifikke sprog angiver en fejlkode, så ovnen ejere kan diagnosticere problemet. Koden "Skadestuen" hjælper til at identificere fejl og tillader dig at lave din egne reparationer eller kontakte kundeservice for yderligere reparationsoplysninger.

Identifikation

Meddelelsen "Skadestuen" angiver en fejl og efterfølges af den faktiske fejlnummer. På store LCD-skærme, vises det som "ER-F #" med symbolet nummer erstattet af den relevante fejlkode. På mindre LCD-skærme, vil "Skadestuen" flash for en halv andet forsvinde og derefter fejlkode "F #" blinker på skærmen. Når fejlen opstår, bipper den komfur LCD-panel i 60 sekunder.

Typer

En gruppe af 10 generelle fejl koder varierer fra "ER-F0" til "ER-F9." Disse omfatter temperatur sensor fejl "F2, F3 og F4," elektronisk kontrol fejl som "F5" og "F6" eller fast kontrolknapper ("F0"). Fejlene varierer afhængigt af model og år dit komfur foregik.

Funktion

Tryk på "Start/Stop"-knappen på kontrolpanelet og hold den i 30 sekunder for at fjerne fejl fra skærmen. Hvis fejlen er forårsaget af en madlavning funktionsfejl, vises det igen. Hvis du vil se, hvis fejlen optrådte ved en fejltagelse, afmonterer ovnen for et minut og sæt det i igen. Undertiden vil power fejl eller udfald forårsage fejl vises.

Reparationer

Nogle af "Skadestuen" fejlene indikerer, at der er behov for reservedele og reparationer på komfuret. De vigtigste dele, der skulle udskiftning er elektroniske vifte kontrol og temperatur sensorer. Frigidaire kunde service hjemmeside tilbyder udskiftning del og garanti information. Har modelnummer og nøjagtige fejlkode til at få den rette vejledning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com