Frigidaire kogeplade tænding ikke gnist

October 7

Når du Drej kontrolknappen på en Frigidaire kogeplade, vil du høre en klikkende lyd, som er tændsats gnister. Som tændsats gnister, åbne gas flow linje for at frigive en strøm af gas. Når gnist og gas tilslutning, har du en flamme. Hvis du ikke får en gnist fra tændsats, kan du tjekke et par ting at se, hvad der forårsager problemet.

Netledningen

Når du Drej kontrolknappen og tændsats ikke gnist, er den første ting du skal gøre check at netledningen er sat i stikkontakten, og at magten i køkkenet er i orden. En udløst effektafbryder vil forhindre den elektroniske tændsats fra gnister.

Kontrolknap

Kontrolknappen kan ikke slås høj, medium eller lavt at starte tændsats gnister. Når du Drej kontrolknappen, gøre du kun det lidt til venstre indtil du hører den klikkende lyd. Hvis du slår knop for langt, vil du springe tændsats start, som er sommetider mærket "LITE" på en Frigidaire kogeplade kontrol knop frontpladen.

Tilstoppede Tændsats

Hvis du dreje kontrolknappen på den korrekte position, og du stadig ikke har en gnist kunne af tændsats være tilstoppet med spildt mad eller fedt ophobning. Find tænding porten på brænderen. Det er et lille hul ligger bare inde i slots på brænderen. Tag et tyndt stykke ledning og sæt det ind i havnen, flytte den ind og ud. Dette vil fjerne porten. Retry kontrolknap for at få en gnist.

Strømsvigt

Under et strømsvigt, elektronisk tænding vil ikke arbejde, men du kan stadig starte flammen på en gas kogeplade ved hjælp af en kamp. Som du tænder knop på ' LITE, "holde en tændt kamp nær centrum af brænderen hvor gas blænde havn er beliggende.

Dårlig Tændsats

Når du har kontrolleret, at magt er i orden på komfuret og tændsats port er ren, men du stadig ikke har en gnist, kan det være en dårlig tændsats, som skal erstattes. Selv om Frigidaire cooktops varierer i stil, bør man kunne købe og installere en ny tændsats selv eller du kan ringe en service reparatør til at håndtere reparation for dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com