Frigidaire køleskab kompressor problemer

March 31

Frigidaire køleskab kompressor problemer

Hvis din Frigidaire køleskab kompressor ikke fungerer korrekt, kan din mad gå dårligt på grund af det faktum, at dit køleskab ikke er koldt nok. Kompressorer er en integreret del af enhver køleskab endnu er dyre at reparere. Prøv disse tips før rådføre sig med en uddannet professionel.

Fejlfinding

Dit køleskab skal altid kører, (selvom du skal frakoble det før du forsøger at rense eller reparere). Enten kompressoren vil være løb eller en defrost funktion--som typisk tænder på fire gange inden for en periode på 24 timer - skal køre. Hvis din Frigidaire køleskab er stoppet helt, skal du kontrollere følgende: er det indvendige lys på? Kompressoren kører? Kan du høre den fan eller motor? Kan du høre ismaskinen? For en Frigidaire, som ikke kører, først prøve at dreje termostaten til en koldere indstilling. Bare ved at dreje det til en koldere indstilling, du kan "hoppe starte" apparatet. Andet, check for en elektrisk problem. Tilslut en anden elektrisk enhed til den samme stikkontakt til hvis stikkontakten fungerer. Hvis disse trin ikke, kan problemet være kompressoren. Også, hvis dit køleskab starter og stopper ofte eller bliver slukket eller på i lange perioder, problemet kan også være i kompressoren. Kalde en professionel og har din kompressor tjekket.

Kompressor

Kompressoren er del af det køleskab, der vedligeholder termostat temperatur af cirkulerende nok kølevæske for at opretholde en forudbestemt temperatur. Det bør altid kører, når enheden er køling køleskab til den ønskede temperatur af termostaten. Kompressoren producerer typisk en højfrekvent hum eller en pulserende lyd. Kompressor på Frigidaire køleskab er placeret på bagsiden af køleskabet, nær bunden af apparatet. Hvis din kompressor ikke gør nogen støj, skyldes problemet muligvis kompressoren eller andre komponenter i køleskabet, der beskæftiger sig direkte med kompressoren: termostaten, relæ, parameteren overbelastning, kondensator, afrimning timeren eller kondensator ventilator motor. Kompressoren kører ikke, hvis fryser kontrollen er indstillet til "Off" eller "Nul."

Andre kompressor Tips

En kompressor kan blive overophedet, hvis kondensator spolerne er beskidt. Find sort og radiator-lignende spoler på bagsiden af dit køleskab og ren off bredbånd ved hjælp af en støvsuger. Dit køleskab kan være i afrimning, som er en cyklus, der ikke udnytter kompressoren. Kan du overveje at købe nyt køleskab i stedet for at investere i en ny kompressor i en gammel enhed. Priser for en ny kompressor typisk begynder ved $250. Medmindre du er en uddannet professionel, forsøg ikke at erstatte en kompressor af dig selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com