Frigidaire køleskab støjproblemer

June 29

Electrolux, med hovedsæde i Stockholm, Sverige, sælger Frigidaire mærke af erhvervs- og boligejendomme apparater. Frigidaire tilbyder forskellige typer af køleskabe, herunder Counter dybde, side-by-side, fransk dør og top-fryser køleskabe. En støj i dit køleskab indikerer normalt, kun et mindre problem. Hvis du har en større støj problem med en indvendig komponent, kan det betyde noget mere alvorligt. Kontakt et køleskab servicetekniker for hjælp.

Vibrerende

Hvis din Frigidaire køleskab vibrerende, se om det er niveau ved at placere et vaterpas på toppen af køleskabet. Kontrollere niveauet af køleskabet både side til side og front-to-back. Hvis det ikke er plan, trække køleskabet og se, hvis gulv nedenunder er jævn og stabil. Hvis ikke, lave gulvet før skubbe køleskabet tilbage på plads. Eller bruge træ shims til at opløfte den nedre ende af køleskabet.

Bunden af køleskabet/Normal lyde

Tjek afløb pan, hvis du hører en støj i bunden af køleskabet. Vand falder i gryden er normal. Hvis gryden er raslende, så er det ikke sikkert. Brug gaffatape til at tilknytte afløbet gryden i køleskabet og holde det fra raslende.

Dit køleskab gør normalt en vis mængde af støj i normal drift, herunder summende, luftbevægelse og summende lyde. Din fordamper gør en klukkende lyd og defrost vandvarmer producerer en hvæsende lyd.

Fryser lyde

Frigidaire fryseren har en cirkulerende fan. Placeringen af blæseren afhænger af, hvor din fryser er placeret. For eksempel, hvis du har en top-fryser køleskab, er ventilatoren placeret på den bageste væg i fryseren. Brug din manual til at lokalisere fan. En skrigende eller stønnede støj fra inde i køleskabet angiver, at ventilatoren er enten rusty eller har brudt komponenter. I tilfælde er det højst usandsynligt, blæseren kan repareres, så du bliver nødt til at erstatte den. Kontakt Frigidaire at finde en lokal udskiftning dele sælger. En Frigidaire ismaskine motor kan gøre en knald, når motoren er at bryde. Sluk for ismaskine, og kontakt en servicetekniker.

Bagsiden af køleskabet

En støj på bagsiden af dit køleskab sandsynligvis betyder, at du har et problem med en af tre hovedkomponenter: kondensatoren fan, kompressor eller afrimning timer. Kondensatoren fan er placeret bag et panel. Det kan gøre en hvinende eller banke støj. Unplug køleskabet før du forsøger at åbne dette panel. Undersøge fan, og rense det med en pensel, hvis det er snavset. Hvis det ikke er beskidt, det er sandsynligvis defekt, og du bør nok erstatte det, eftersom det er højst usandsynligt, at du kan ordne det. Hvis de øvrige to komponenter gør en masse støj, kan du nødt til at erstatte dem så godt. En Frigidaire kompressor gør ofte en summende eller summende støj, når ikke i orden ordentligt. Reparere en kompressor er kompliceret og næsten helt sikkert vil kræve en tekniker. Udskiftning af kompressor er dyre, og det kan give mere mening til blot at udskifte køleskabet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com