Frigidaire køleskabet ikke blæser kold luft

August 18

Frigidaire køleskabe kan gøre mange ting, fra filtrering og udlevering vand og is, til opbevaring af store emner, såsom ark kager og part pladerne. De har også indslag fugtighed kontrol i de skarpere skuffer og kan endda automatisk anmelde brugere af problemer, såsom temperatur stiger eller hvis døren stå åbent. Men hvis køleskabet holder udfører som det bør, herunder ikke blæser kold luft, fejlfinding kan være nødvendigt.

Temperaturkontrol

Hvis køleskabet ikke blæser kold luft, kan det være muligt at temperaturkontrol har været slukket eller indstillet for lavt. Drej drejeknappen temperatur forbi "0" til en temperatur kontrolnummer. Hvis Frigidaire køleskabet har et Kontrolpanel, skal du trykke på "Køleskab" og derefter ned pilene til at indstille temperaturen til et koldere omgivelser. Holde køleskab og fryser dørene lukket, så meget som muligt, for de næste 24 timer, så den ønskede temperatur kan nås.

Magt

Hvis strømforsyningen til din Frigidaire køleskab er blevet ramt, kan enheden ikke være kold eller kan fungere korrekt. Inspicere netledningen og skub det helt ind i stikkontakten. Kontrollere husstand sikring eller afbryder og erstatte eller nulstille efter behov. Frigidaire anbefaler at bruge en 15 amp tidsforsinkelse sikring. Kontakt en elektriker for assistance, hvis det er nødvendigt.

Afrimning cyklus

De fleste Frigidaire køleskabe har en automatisk defrost cyklus, som normalt kører en eller flere gange i en 24-timers periode. Under afrimning, vil køleskabet ikke blæser kold luft. Afrimning varer ca 30 minutter; regelmæssige funktion returnerer derefter automatisk.

Kondensator ventilator og spoler

Hvis kondensatoren fan bliver snavsede eller tilstoppede, kan ikke køleskabet blæse kold luft som normalt. Afbryd strømmen til køleskabet og få adgang til enhedens bagside. Brug en blød børste til at rengøre kondensatoren fan. Åbne panelet front adgang kick og brug en støvsuger til at suge ud af kondensator spoler, som ligner en lang, tynd sort enhed. Luk adgangspanelet og genoprette strøm til køleskabet.

Reparation

Kontakt Frigidaire for assistance, hvis ovenstående fejlfinding bestræbelser ikke gendanner afkøling i køleskabet, så der kunne være problemer med defrost timer, termostat eller kølemiddel niveau, og disse problemer bør løses ved en professionel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com