Frigidaire skive fejlfindingsvejledning

October 6

Frigidaire, en division af Electrolux, har specialiseret sig i erhvervskunder og privatkunder apparater, herunder vaskemaskiner. Frigidaire anbefaler, at du prøve fastsættelse vaskemaskine spørgsmål, før du kalder en servicetekniker, der reducerer antallet af serviceopkald, at selskabet oplevelser, og det også sparer du penge på service tekniker gebyrer. Altid tage de korrekte sikkerhedsforanstaltninger før du arbejder på din vaskemaskine, herunder at koble det fra stikkontakten.

Ikke startende

Hvis din Frigidaire vaskemaskine ikke starter, sikre, at din netledningen sikkert sat ind i væggen. Din vaskemaskine vil ikke starte med en løs stik. Se også, vælgerbjælken cyklus i den rigtige position. Hvis ikke, flytter den med uret for at starte cyklussen. Også sikre, at du ikke har blæst en lunte eller trippede afbryderknappen. Erstatte nogen blæst sikringer, eller nulstille din circuit breaker. Også fuldt ud skal du aktivere din vandforsyning vandhaner.

Lyde

Din vaskemaskine er meningen for at gøre en vis mængde af støj, og clunking er en af de normale lyde. Hvis du hører, bladre, raslende eller skrigende, kan du have et problem. Hamrende er ofte hørt hvis du vasker en tung belastning. Det er normalt, medmindre det sker, når du vasker en let belastning. Hvis det er tilfældet, stopper vaskemaskinen, og mere jævnt distribuere dit tøj. Raslende lyde angiver, at du kan have fremmedlegemer i din vaskemaskine. Sluk din vaskemaskine, og kigge efter objekter i karret. Hvis du hører en hvinende lyd, har din skive for mange tøj i det. Fjern nogle tøj, og tænde den igen.

Vand

Hvis du ikke får nok vand til at rense dit tøj, sikre at din vandforsyning vandhaner er åbne og at dit vand ikke er afskåret. Ring firmaet vandforsyning og bede. Kør ikke vand i andre områder af dit hjem, når du bruger din vaskemaskine, som så kan reducere mængden af vand i huset. Din Frigidaire vaskemaskine behov mindst 30 pounds per kvadrattomme (psi) vand til at fungere. Også tjekke dine slanger for eventuelle opdelinger eller sløjfer. Hvis snoet, glatte dem. Hvis split, erstatte slanger. En brækket slange kan også forårsage vand lækager.

Yderligere spørgsmål

Hvis du har rester rester fra en vask, vasket du nok meget snavset elementer. Bruge slibende rengøringsmidler til at fjerne resten fra din vaskemaskine. Hvis det er nødvendigt, skal du køre vaskemaskine uden noget i det til at fjerne bebyggede rester. Din vaskemaskine vil ikke starte spin-cyklus, medmindre låget er lukket. Helt tæt låg for at starte denne cyklus. Hvis vand ikke løbe fra din vaskemaskine, sikre, at dine slanger ikke er tilstoppet eller bøjet. For vådt tøj viser, at vandet ikke er dræning korrekt eller at din skive var overbelastet. Løse eventuelle bøjet slanger, og aldrig overbelaste din vaskemaskine.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com