Frigidaire temperatur kontrol problemer

May 29

Frigidaire temperatur kontrol problemer

Frigidaire gøre flere forskellige husholdningsapparater, som har temperaturstyring beliggende på udstyr. Temperaturkontrol giver dig mulighed at indstille den ønskede temperatur. Når denne kontrol mislykkes eller begynder at have problemer, vil Frigidaire ikke tillader dig at indstille temperaturen i apparatet. Forskellige problemer udvikle med temperaturstyring at du kan løse dig selv før du kalder en reparatør.

Frigidaire fryser

Temperaturkontrol på Frigidaire fryseren er placeret inde i apparatet. Kontrollen er forudindstillet på fabrikken for den anbefalede temperaturindstilling, men du kan justere temperaturen til din personlige tilfredshed. Hvis fryseren ikke kører, kontrollere temperaturstyring at se, om det er slukket eller sat til nul. En Frigidaire fryser, der ikke stopper kører er forårsaget af en temperaturindstilling, der er indstillet for lavt. Indstillet temperaturkontrol til en højere indstilling til at løse dette problem.

Frigidaire køleskab

Temperaturregulering for køleskab Frigidaire er også placeret på indersiden af apparatet. Kig ind i køleskab side af apparatet, da både fryseren og køleskabet temperatur kontrolelementer er placeret på samme panel. Hvis luftkompressor afsluttes er kører, så 15 amp sikringen er blæst eller breaker, inde i din elektriske panel udløst. Kontrollér sikringen og reset breaker ved at dreje det helt ud og derefter tilbage på. Et køleskab, der fortsætter med at køre eller lukke ned og derefter straks komme tilbage på er forårsaget af den temperaturindstilling er indstillet for lavt. Andre årsager til dette problem er slidt pakninger, der løber rundt om døren til køleskabet. Tjek disse pakninger for revner, snavs eller slid. Den køleskab kondensatoren kan også være snavset.

Frigidaire komfur eller vifte

De fleste Frigidaire brændeovne eller intervaller har temperaturstyring placeret på forsiden af apparatet. Hver brænder og ovn alle har temperaturstyring, der kan udvikle problemer. Når ovn temperaturkontrol ikke er madlavning fødevarer inden for den anbefalede tidsramme, kan du forsøge at indstille temperaturen 25 grader højere end anbefalet. Sæt ovnen temperaturstyring 25 grader lavere, hvis de bagværk er at komme for tidligt brændt. Undertiden ovn temperatur kontrol ikke få indstillet korrekt fra fabrikken. Hvis du begynder at have et problem med kogeplade temperaturstyring, vil det digitale display give dig med en fejlkode, fortæller du problemet.

Frigidaire værelse klimaanlægget

Frigidaire klimaanlæg har også temperaturstyring på apparaterne. Når klimaanlægget ikke er i orden, check house sikring eller afbryder og erstat eller reset. Hvis køle temperaturen ikke føles cool nok, sæt temperatur kontrollen til en ny indstilling og se Hvis luften afkøles. En anden køling problem opstår, fordi temperaturen sensing element er rørende den kolde coil. Når dette sker, er sensoren informere de temperaturstyring, at indstillingen temperatur er nået, når det ikke har. Den mest almindelige årsag til aircondition temperatur kontrol problemer er skabt på grund af de beskidte filter. Altid trække filteret og Udskift eller Rens regelmæssigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com