Frigidaire tørretumbler bælte Installation

August 29

Frigidaire tørretumbler bælte Installation

Frigidaire front-load tørretumbler tørretumblere har en roterende tromle til tørring tøj og andre varer. Tromlen er fastgjort på bagsiden til en pivot, så den kan rotere 360 grader. Et bælte svarende til en fan bælte i en bil ombrydes omkring tromlen og placeres over en drivhjulet. Når hjulet drejer, spins tromlen. Dette bælte kan lejlighedsvis bliver flosset eller strækkes. Når dette sker, tørretumbler tromlen spin ikke og tøj tør ikke. Udskiftning bælte bliver nødvendigt

Demontering

At tage fra hinanden en Frigidaire tørretumbler er ikke svært, men altid holde med alle de skruer, klip og dele som de akkumulerer. En god idé er at bruge en spray kan cap eller en kop til at holde skruerne. Altid afbryde strømforsyningen og også afbryde tørretumbler udluftningsanordning slangen. Flytte tørretumbleren ind i et stort rum nok til at give gratis adgang til toppen og bagsiden gør adgang til bælte meget lettere. Start ved at løfte den tørretumbler top, holdt på plads af klip. Brug det rigtige stik til at fjerne alle de hex-head metalplade skruer, der holder den tørretumbler bagpanelet. Vær forsigtig af clips eller ledninger fastgjort på indersiden af panelet. Disse skal fjernes før du tager ud i panelet.

Bælte udskiftning

Ny tørretumbler bælter til Frigidaire tørretumblere er tilgængelig på alle home forbedring og hardware butik. Bare tage den gamle bælte, måle længden og finde størrelsen, udskiftning på lager. Selvom ingen Frigidaire dele er tilgængelige, vil tørretumbler bælter have en liste over forskellige maskiner, at de vil passe. Den letteste måde hen til adgang den tørretumbler bælte er at læne sig tørretumbleren frem indtil det hviler på gulvet, med tørretumbler døren på bunden. Du kan nu se tørretumbler tromme omdrejningspunkt. Fjerne bolte, plader eller stifter holding omdrejningspunkt på plads. Når du har befriet pivot, kan du ombryde den nye bælte rundt om tromlen. Gå i omvendt rækkefølge til at samle den tørretumbler tromme pivot.

Bælte rate

Tørretumbleren har brug at sidde oprejst til korrekt loop bælte rundt om tromlen og drev hjulet. Der vil være en groove eller slid mark fra den tidligere bælte. Dette slid mark eller groove viser, hvor wrap bælte og tillade slæk til at være i bunden af tromlen. Dette skal nå og wrap omkring de drivende hjul. Beliggende i nederste hjørne af den åbne tørretumbler er drevet motor og drev hjul. Wrap bælte rundt om kørsel hjulet, som du ønsker sat en kæde på en cykel: få en lille smule startede og drej tromlen for at arbejde bæltet på hjulet. Bæltet skal være LUN, men ikke klemt i hjulet. Klemme eller et bælte for lille tvunget til de drivende hjul kan forårsage flosser og tidlige svigt.

Tilbage i ét stykke

Start af genmonteres nogen ledning på bagsiden af omslaget. Sæt bagcoveret tilbage i slots nederst i tørretumbleren. Samle alle seks-sidede hex-hovedet metal skruer og fastgør dækslet. Snap ned topdækslet, flytte tørretumbleren tilbage på plads og vedhæfte de tørretumbler udluftningsanordning slange.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com