Frigidaire tørretumbler ikke tørring

September 25

Frigidaire tørretumbler ikke tørring

Flere grunde kan være bag hvorfor en Frigidaire tørretumbler kan stoppe tørring dit tøj. Problemet kan variere fra noget så simpelt som en blokeret tørretumbler udluftningsanordning, til noget så komplekst som en blæst varmeelement. Uanset årsagen, er en tørretumbler, der ikke tørre tøj ikke meget hjælp til nogen. Lære grundlæggende fejlfinding og reparation tips til at se om du kan få din Frigidaire tørretumbler arbejdstid uden at tilkalde en tekniker. Husk altid at trække din tørretumbler før du udfører reparationer.

Instruktioner

•Kontrollér, at du ikke er overbelastning din tørretumbler. Prøve at tørre en belastning omkring halv størrelse af din typiske belastning og se hvis det tørrer. Ofte opstår problemer når tørretumbleren er for fuld.

•Kontrollér sikker tørretumbleren få magt. Hvis din tørretumbler ikke engang tænde for, er der sandsynligvis et problem med magt. Kontroller tørretumbleren er sikkert sat i stikkontakten. Tjek din breakers eller sikringer for at sikre en breaker har ikke vendt eller en sikring har ikke blæst. Klatre bag tørretumbleren og brug en skruetrækker til at fjerne skruerne holder stik adgang plade på plads. Kontroller stikket er korrekt knyttet til tørretumbleren og ledninger er stramt fastgjort med skruer. Kigge efter tegn på afbrænding eller slid på stikket, selv. Hvis du ser tegn på slid på stikket, erstatte det med en ny.

•Rengør de lint bakke og tørretumbler udluftningsanordning. En tilstoppet lint bakke eller tørretumbler udluftningsanordning kan mindske din Frigidaire evne til effektivt tørre tøj. Fjern fnug bakke og rense ud nogen fnug. Flytte rundt på bagsiden af tørretumbleren og afbryde forbindelsen mellem den tørretumbler udluftningsanordning udstødning port på tørretumbleren. Afbryde anden enden fra udstødning port på væggen. Ryste ud nogen fnug fra ventilen. Bruge en dåse komprimeret luft til at blæse ventilen ren. Gør det samme for udstødning port fører ud af huset.

•Disassemble din Frigidaire tørretumbler til at undersøge de andre komponenter. Skub en spartel mellem toppanelet og frontpanelet, og skub det mod midten af tørretumbler at afbryde de fastholde klip på det øverste panel. Løft det øverste panel. Flytte kniven langs indvendigt kanter af frontpanelet, og løft frontpanelet op og ud af tørretumbleren. Afbryde døren skifte ledninger og skub frontpanelet til side. Afbryde tromme bælte fra den motor remskiven, og hæve den bagerste ende af tromlen. Skub tromlen frem og ud af tørretumbleren.

•Udskift den termiske sikring. Den termiske fuse er en sikkerhedsanordning, der er designet til at blæse hvis din tørretumbler bliver for varmt. Det er beliggende i ryggen højre hjørne af tørretumbleren, knyttet til opvarmning varmelegemerør, og ligner en runde stykke plastik med to ledninger kommer ud af enderne. Frakoble ledningerne og fjern skruen holder sikringen på plads. Skrue en ny sikring i sted og Tilslut ledningerne.

•Udskift termostaten. Termostaten er en runde stykke af metal og plast, beliggende ved siden af den termiske fuse. Det regulerer temperaturen i din Frigidaire tørretumbler. Frakoble ledningerne fører til termostaten og fjern de skruer, der holder det på plads. Skrue en ny termostat i sted og Tilslut ledningerne.

•Udskift varmelegemet. Varmelegemet er den interne komponent, der faktisk genererer varme inden for din tørretumbler. Kig på element spoler og se, hvis nogen er brudt. Hvis ingen er brudt, er elementet fint. Hvis man er, skal det udskiftes. Fjerne termisk sikring og termostat fra ydersiden af varmen varmelegemerør. Afbryde ledninger kører til varmelegemet. Fjern skruerne holder varmelegemet og boliger på plads. Løft boliger ud af tørretumbleren. Installere en ny varmeelement og boliger, og skru den på plads. Tilslut ledningerne og vedhæfte termisk sikring og termostat.

Tips & advarsler

  • At holde din tørretumbler udluftningsanordning ren, og tørring moderat størrelse belastninger vil forlænge levetiden på din tørretumbler interne komponenter.
  • Forsøg aldrig at reparere din tørretumbler, mens den stadig er tilsluttet. Dermed skaber en alvorlig risiko for skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com