Frigidaire vaskemaskine lugter som meldug

December 6

Hvis din Frigidaire vaskemaskine lugter af mug, lugt kan sprede sig til dit tøj og andre dele af huset. Front-loading skiver er navnlig liggende hen til mug problemer, men foroven modeller er ikke immun.

Meldug i tromlen

En meldug problem i Skive tromme kommer som regel fra en kombination af stillestående vand og sæbevand rester. Hvis du knalde en ren hvid klud inde i tromlen og det opfanger en grålig rester, er det sandsynligvis meldug. Ikke bruge flere rengøringsmiddel end din Frigidaire instruktionsbogen anbefaler, og bruge en plan for at sikre vaskemaskinen er afbalanceret. En skive, der sidder i selv en lille vinkel kan ikke løbe helt, forlader stillestående vand i tromlen. Hvis du vil fjerne en meldug lugt fra tromlen, hæld 1 kop blegemiddel i blegemiddel dispenseren og køre et varmt vand cyklus med koldt vand skylles.

Meldug omkring døren

Vand har en tendens til pool bag døren gummipakninger på front-loading Frigidaire skiver, fører til meldug. Trække sæler fra døren og fjerne enhver meldug med en blanding af 1/2 kop blegemiddel og 1 kvart vand. For at undgå meldug omkring døren, tørre vandet væk fra toppen af sæler efter færdiggører hver belastning af vasketøj.

Generelle retningslinjer

Åbner døren og dispenser når du ikke bruger din Frigidaire så at du ikke fælde nogen fugt inde. Fjerne tøj fra vaskemaskinen, umiddelbart efter cyklussen er komplet, således at skive tromlen kan begynde tørring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com