Frigive remskiver på en Howard Miller bornholmerur

March 17

Når du modtager din første Howard Miller bornholmerur, vil du bemærke de forskellige områder af uret, der har været omhyggeligt pakket til forsendelse. Howard Miller skibe sine ure fyldt med stykker af pap at beskytte kime barer, plastik for at beskytte kæden, svamp skum til at beskytte strejken hammere og skum blokke til at beskytte remskiver. Når du opretter dit ur for første gang, skal du fjerne al emballage for at frigive arbejder mekanisme af ur med undtagelse af remskiver. Frigive remskiver opstår, når du starter din bornholmerur.

Instruktioner

•Åbn hoveddøren på din Howard Miller bornholmerur. Se inde i uret og finde de tre remskiver lige under ansigt af uret. Hver skive har et skum blok, der holder det lunt til toppen af uret.

Hæng pendulet fra pendulet guide inde i uret. Hænge tre lodder på remskiver. Hver vægt er markeret med dens trisse placering af venstre, midterste og højre.

•Indstil tid på dit ur og tryk pendulet og starte din Howard Miller bornholmerur bevægelse. Gøre det muligt uret for at køre for omkring 24 timer.

•REACH inde i uret at fjerne skum blokke fra oven hver trisse at frigive dem. 24-timers periode giver mulighed for kabler til at løsne grebet om skummet, der holdt remskiver på plads, ifølge producenten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com