Frise tæppe typer

June 30

Frise tæppe typer

Frise tæppe, udtales "gratis-say", er en af de mest populære carpet stilarter på grund af sin styrke og slidstærk konstruktion. Frise tæpper skjule mund prints og vakuum stier. De er konstrueret med en høj tæppe twist plan, der vedrører behandling af Garnet under fremstillingen. Den mere garn er snoet, jo bedre det udfører under fode og tåler trafik slid og ælde. Af denne grund er sande frise tæppe dyre. Det er ofte forveksles med uvejsomme tæppe som Berber, og omtales som "sande frise."

Holdbarhed

Frise tæpper er meget holdbare, nem at rengøre og varer år længere end andre carpet stilarter. Det er tæt og holde ikke snavs og støv så let som mere løst konstrueret carpet stilarter. Frise tæpper er en cut-bunke tæppe med hver løkke snit og de enkelte tråde snoet for at styrke tæppe fiber og gør det resistent over for flosser, slid og måtter. Frise konstruktion kombineret med en stærk fiber som nylon eller uld gør det en af de højeste kvalitetstæpper.

Tæppe Twist niveau

Frise tæppe har en høj twist niveau, op til 9 tænder pr. tomme, mens de fleste carpet stilarter har 3,5-5 omgange, eller snoninger pr. tomme. Denne type af tæppe konstruktion producerer en tæthed og stiv føler til tæppe, versus en blødere, polstret mere føler. Denne tætte konstruktion efterlader lidt plads mellem tråde for snavs og partikler til at akkumulere, så snavs ses lettere oven på gulvtæppet overfladen for fjernelse.

Udseende

Ægte frise tæppe har en stram, stiv udseende, der ikke let flyttes med et objekt, børstet eller trækkes på tværs af det. Det har en tung tekstureret, nubby look, og høj tæppe twist niveau forårsager fibre til knækkes, skaber de krøllede nubs. Det modstår tramper og forbliver stiv når trykket er anvendt til det. Bøje en sektion af sande frise løber ind i en "u" form at se tætheden af fibrene. Der bør kun meget lille rum mellem hver hårstrå, og tråde af sande frise er ikke loopes, men enkelte.

Fibertyper

Frise tæppe fås i forskellige fibertyper, herunder akryl, nylon, Olefin, polyester og uld. Uld og nylon er dyrere fibre, og polyester og akryl er billigere fibre. Bedste, længstvarende frise tæppe er lavet af nylon eller uld, de stærkeste fibre til tæpper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com