Fritidsrum Design Idéer

June 5

Fritidsrum Design Idéer

Nøglen til vellykket hjem design er så simpelt som det gamle ordsprog: "Et sted for alt, og alt i dens sted." Alle rum i dit hjem har et formål, og du skal udforme det med disse aktiviteter i sind. Hvis du er heldig nok til at have den ekstra plads, er at skabe et hobbyrum en glimrende måde at samle venner og familie.

Planlægning af Design

Nogle gange kan et enkelt element bestemme udformningen af et helt rum. Store stykker af udstyr skal være centrum for opmærksomhed, med walking plads og siddepladser bygget op omkring dem. (dvs. pool bord, sofa, lagerenhed, og så videre) Glem ikke at overveje størrelsen på dit værelse, som du planlægger. Mindre lokaler kan ikke holde så mange stykker af møbler og kan ikke være egnet til visse aktiviteter. (dvs. en dart område kræver omkring 6 fod åben gulvplads.) Planlægge jeres design før foretager større indkøb; tage målinger og overveje at renovere rummet. Gøre en til skala plantegning på dit værelse, bruger rektangler til at repræsentere møbler at forudse problemer med din plan, før du spilder en ressourcer.

Maleri og fnug

Rummet er færdig før du begynder at bevæge sig i dit udstyr og møbler. Maling, tæppe, ændre lysarmaturer og lydisolerede området. Den sidste ting du ønsker at gøre er ødelægge dine møbler med spildt maling.

Spil værelser

Med alle de nye spilsystemer tilgængelige er det nemmere end nogensinde for at gøre dit hjem til et fuldgyldigt arkade. Bruge gaming stole, sækkestole og dybe sofaer i timevis af lounging fornøjelse. Sørg for at din siddepladser er alle mobile at give plads for bevægelsesføler spil. Investere i en fladskærm tv; montering af enhed sparer gulvplads. Garage-stil opbevaringsenheder er robuste og nemme at holde rene, giver dig masser af plads til dine controllere og fjernbetjeninger. Købe en brugt arcade maskine. Kommerciel maskiner kan koste så lidt som $500, mindre hvis du køber direkte fra en afsluttende butik eller istandsætter. Dekorere med plakater og memorabilia fra dine yndlingsspil.

Hjem biograf

Forbedre din film-oplevelse med en dedikeret rec værelse. Købe en kvalitet underholdningssystem, der opfylder dit budget kan være svært. Forskning pakketilbud, der inkluderer en tv-monteringssæt, lydsystem og DVD/VHS-afspiller. Skabe masser af lagerplads til dine filmsamling. Maksimere siddepladser ved hjælp af en L - eller U-formet sofa, der bruger hjørner af rummet. Dekorere med filmplakater og spot belysning.

Sports-tema værelser

Drej din kælder i en sports retreat. Opbygge en forfriskning område med et køleskab og betjener plads. Dekorere med sportsfan i tankerne. Bruge team logoer og officielle gear til at give dit værelse personlighed. Male rummet med favorit hold farver. Placere mindst én TV-enhed i rummet for at holde dig opdateret med nyeste på spillet. Holde siddepladser, enkelt og holdbart. Forventer spild og krummer, og bruger kun high-trafik tæppe og tunge stof, såsom læder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com