Frø plante til plante frø i en have

December 9

Frø plante spare tid i haven ved at fjerne den konstante bøje og stående tilbage op af regelmæssige plantning, dermed også mindske fysisk stress på gartneren. Frø plante reducere drastisk tidsforbrug tyndere kimplanter, af nøjagtigt afstand frø; Det sparer også penge ved hjælp af mindre frø end såning i hånden. Nøjagtige afstand giver modne planter plads kræves for at producere flere fødevarer, forbedre udbytte 20-50%.

Jordbearbejdning

Jorden skal være frisk dyrkede og bløde, fordi færre frø plantet betyder færre frøplanter arbejder sammen for at bryde gennem jorden. Træk alle ukrudt. Ordentlig frø afstand giver plads til ukrudt til at vokse. Fjern sten fra haven rækker, fordi de vil flytte såmaskine off kursus eller stop bevægelse. Når udsæd til såning bakker, skal vækstmedium være jævnt fordelt. Skufferne er lavvandede og tørre ud hurtigt, så holde vækstmediet fugtig til støtte i spiring.

Precision Såmaskiner

Store haver er hurtigt beplantet med præcision Såmaskiner. Jorden skal være frisk rototilled og klart af store sten. Frø tragte rumme op til 5 pounds af frø og frø plader dimensioneret for specifikke typer af frø passer inde i opsamlingsbeholderen. Seeder bevæger sig langs en række, pladen vender, jævnt distribuere frø på den korrekte afstand. En justerbar stedet oplukker gør en fure på den korrekte dybde for frø bliver plantet. En kæde bag oplukker dækker frøene med jord. Nogle modeller tilbyder gødning applikatorer og opbevaringsposer til frø plader.

Frø Tape

Frø tape kan købt eller lavet. Frøene er placeret mellem 2 lag af papir. Plant båndet på dybden kræves for typen af frø, og dække tape med jord og vand. Papiret vil opløses hurtigt og interfererer ikke med frø spiring. For at gøre din egen seed tape, skåret kopimaskine papir i 1-tommer-bredbånd, så Bland mel og vand til en ensartet sovs. Placer prikker af denne blanding på papir i passende afstanden for typen frø du plantning--Se emballage til afstand instruktioner. Tilføj 1 frø pr. dot.

Mini Såmaskiner

Små håndholdte Såmaskiner, som er vedligeholdelsesfri, forenkle plantning lille grøntsags- og blomsterfrø, og de fleste-ofte bruges når såning indendørs bakker og gryder. Hæld frøene fra pakken ind i batterirummet og sæt dispenser til passende frø størrelse--tilstopning sker med et hul, der er for lille, og frø hælde fra seeder når hullet er for stort. Der er flere designs. Dial Såmaskiner har en justerbar dial for hullerne. Glans blad Rapiclip Mini-Seedmaster er designet til pulver-fine frø. Det ligner en kanyle og sprøjte, og hver frø er placeret med et tryk på stemplet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com