Frø vs Moss sy Strik

October 7

Frø vs Moss sy Strik

Strikkere kan skabe en næsten uendelig række af mønstre ved hjælp af kombinationer af to enkle sting, den Strik søm og den perle stitch. Antallet af hver søm i rækken og antallet af rækker i hver søm definere hvilket mønster din Strik i sidste ende vil tage. Frø søm og mos søm er lignende mønstre, ofte forvekslet med hinanden. Hvad komplicerer det yderligere er, at hvert søm har en anden definition, afhængigt af om din mønster har en os eller UK oprindelse.

Amerikanske frø søm

Frø søm i de Forenede Stater er et mønster, der begynder med en sammentømret søm. Gøre din Strik søm, så en vrangmaske. Alternative Strik og vrang masker i slutningen af rækken. I den næste række begynder med en vrangmaske og alternative vrang og Strik sting i slutningen af rækken. Strik i denne skiftende mønster indtil du er færdig med at arbejde.

UK frø søm

I Det Forenede Kongerige er frø søm en grundlæggende glatstrikkede søm med lejlighedsvise vrang masker smidt i som accent Sting. Når arbejdet er afsluttet, Vis vrang masker som lille "frø" strøet hen over overfladen af det strikket stof.

AMERIKANSKE Moss søm

For den amerikanske version af moss søm, gøre to rækker af vekslende Strik og vrang masker, hver række begynder med at strikke søm. Gøre de næste to rækker skiftevis vrang og Strik sting, begyndende med en vrangmaske. Fortsætte arbejdet, vekslende mønstre hver to rækker, indtil arbejdet er afsluttet.

UK Moss søm

Det Forenede Kongerige version af moss søm er identisk med den amerikanske version af frø søm. Gøre din Strik søm, så en vrangmaske. Alternative Strik og vrang masker i slutningen af rækken. I den næste række begynder med en vrangmaske og alternative vrang og Strik sting i slutningen af rækken. Strik i denne skiftende mønster indtil du er færdig med at arbejde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com