Frøen badeværelse dekorationer

August 27

Frøen badeværelse dekorationer

Altid i stil, frøen badeværelsestilbehør er let tilgængelige og vises i mange former. At give dit badeværelse et frøen tema kan være en kreativ, nem og billig proces.

Badeforhæng

En badeforhæng er ofte omdrejningspunktet for et badeværelse. Køb et brusebad gardin, der har en frog mønster trykt på det, eller tage en almindelig blå eller gule gardin og placere vinyl frøen klistermærker på det købt fra et håndværk butik. Også, tilføje badeforhæng kroge som har frøen hoveder på dem og vedhæfte dem til stangen.

Tæpper

Købe et tæppe i form af en frø eller en lilje pad til at placere foran vasken. Også, hvis du har plads, vælge et rektangulært tæppe med en frog mønster på det til at gå foran badekarret. Stick med et farveskema, der supplerer badeforhæng.

Tilbehør

Frøen tilbehør omfatter sæbeskåle, sæbedispensere og tandbørste indehavere. Hvis du ikke kan finde nogen passende tilbehør, tage almindelig-farvede genstande og stencil frøer på dem i hånden. Du kan også dekorere med håndklæder og vaskeklude som har frøen udskrifter eller at supplere din badeforhæng farveskema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com