Front motor vs bageste motor i små ridning slåmaskiner

May 22

Front motor vs bageste motor i små ridning slåmaskiner

Mens mærker og funktioner varierer, er små ridning slåmaskiner præget af om motoren er i bagsiden eller forsiden af maskinen. Hver har sine fordele.

Nøglen egenskaber

Generelt har små ridning slåmaskiner med et sæde monteret på en robust ramme. Monteret under rammen er plæneklipperen dæk, typisk monteret med to små vinger. Styretøjets mekanismer og transmission runde ud af maskinen. Åbne dæk planer og nem adgang til motoren og græsslåning dæk fremhæve den enkle karakter af små ridning plæneklipper.

Forsiden & tilbage

Mindre ridning slåmaskiner med stern-monteret motorer har en afgørende fordel af synligheden over dem, hvor motoren er monteret frem. Når det bruges i mindre værfter anlagt med træer og blomsterbede, har bageste-motor maskiner løftet om mobilitet.

Størrelse & statur

Ridning slåmaskiner med front monteret motorer har tendens til at være mere kraftfuld og kan være modtagelige for vedhæftede filer, men generelt mere petite, de mindre sandsynlige vedhæftede filer kunne anvendes. Hvis multi-funktion slåmaskiner er nødvendigt, kan træde i en have traktor være en bedre pasform.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com