Front Vs. Tilbage tørretumbler Lint fælden effektivitet

October 3

Tørretumbler lint fælder er placeret i bane i luften, som løber gennem maskinen. Nogle tørretumbler producenter placerer lint fælden i fronten og nogle i ryggen. Begge designs tillader måde luftmængder i denne model af tørretumbler. På grund af dette har placeringen af lint fælden ingen effekt på om det virker godt eller ej. Der er dog nogle andre spørgsmål at overveje hvad angår tørretumbler lint fælder.

Funktion

Tørretumblere producere fnug, der er slået af dit tøj, som de tør. Denne lint følger luftstrømmen og er deponeret i lint fælden, så det ikke tilstopper op maskiner af tørretumbleren.

Typer

Generelt, er der to typer tørretumbler lint fælder. Nogle tørretumblere, som dem, der fremstilles af General Electric, har lint fælden nedenfor døråbningen, hvor du kan nemt se det, når du tager ud af tøjet. Andre tørretumblere, herunder Maytag tørretumblere, har en hængslet klap bag på toppen af tørretumbleren, du åbner for at få adgang til lint fælden.

Overvejelser

Selv om begge typer af lint fælder arbejde lige så godt, er der nogle fordele, du bør tage i betragtning. Når lint fælden er under døren, er du mere tilbøjelige til at se det og huske at tømme det hver gang du kører tørretumbleren. Nogle modeller af tørretumblere har en sensor, der vil fortælle dig, hvis lint filteret skal renses. En anden fordel ved at have fælden i døren er, at du kan bruge hele overfladen af toppen af din tørretumbler til at gemme ting uden noget i vejen for lint fælden.

Effekter

Når du glemmer at rengøre lint fælden, vil din tørretumbler effektivitet falde betydeligt. Du kan finde at tøjet tage meget længere tid at tørre, og du vil bruge mere el.

Misforståelser

Du kan være under det indtryk, at lint fælden indeholder alle de lint produceret ved at køre din tørretumbler. Men det er ikke sandt: de fleste lint fælder ikke fælde hver smule af fnug. Nogle fnug vil komme ind i udluftningsanordning slange; rense den et par gange om året. Der er kits kan købes, der vil hjælpe dig gøre dette. Jo længere din udluftning slange er, jo mere vigtigt det er at rense det ud. Lint kan også bygge op inde, i nærheden af maskiner fra tørretumbleren, hvor det kunne skabe problemer eller endda forårsage brand. En tørretumbler tekniker kan fjerne denne lint for dig.

Advarsel

Nogle mærker af tørretumbler ark efterlade en film på trådnet af lint fælden. Denne film kan forårsage lint fælden til at holde luft fra strømmer gennem det, der har samme virkning som ikke rense det. Hvis din lint fælden er ren og tørretumbleren ikke tørring korrekt, skal du teste lint fælden ved løber vand igennem. Hvis det holder vand, krat det med nogle sæbevand og en lille, stiv børste (ligesom en gammel tandbørste) for at rense filmen ud. Check med din tørretumbler fabrikanten eller apparatet servicecenter om bestilling en udskiftning lint fælden, hvis nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com