Frosne Sprinkler ventil

November 4

Sprinkleranlæg er kontrolleret af en serie af ventiler. Disse enheder acceptere et signal fra en sprinkler timer og styre strømmen af vand til hver enkelt zone på systemet. Ventiler er lavet af plastik og er modtagelige for skade fra frosset vand. Forståelse mere om virkningerne af iskold vand og hvordan at reparere skaden vil hjælpe dig med at få systemet tilbage i orden.

Virkningerne af frosne ventiler

I de fleste sprinklersystemer, vand flyder fra den vigtigste forsyningslinje i en forsamling af rør og ventiler, kendt som manifolden. Når vandet fryser inde i disse rør, udvider det. Vand, der fryser i en manifold vil krybe ind i ventilerne og fortsætte med at udvide, skaber pres på væggene og interne komponenter af en ventil. Det meste af tiden, vil frosset vand knæk liget af en ventil eller beskadige plast mellemgulvet inde i ventilen, der frigiver vandet til sprinklere.

Diagnosticere frossen ventiler

Løsne magnetventil på toppen af ventilen vil normalt give vand til at flyde fra ventilen til resten af systemet. Hvis du løsne magnetventilen og vand ikke flyde, frosne ventilen i øjeblikket. Slukke vandet ved at dreje Kugleventiler på messing pres vakuum breaker over manifolden. Løsne skruerne på siderne af den defekte ventil med en skruetrækker og trække de to stykker af ventilen fra hinanden for inspektion. Kontrollere for tegn på frosne vand, revner på indersiden af den plast boliger og beskadigede membraner.

Reparation af frosne ventiler

Hvis der er revner på ventilen, skal det udskiftes med en ny. Fjerne den gamle ventil ved at løsne de låsning møtrikker på begge ender af ventilen og angive en ny ventil på plads før stramning nødder. Hvis det kun er de interne komponenter af ventilen er beskadiget, kan de udskiftes, ved hjælp af en ventil reparation kit, der findes på de fleste isenkræmmere. Reparation kit indeholder en O-ring, mellemgulv og foråret. Du kan erstatte kun de dele, der er brudt eller alle på én gang.

Forebyggelse af frosne ventiler

Den bedste måde at løse en frossen sprinkler ventil er at forhindre frysning i første omgang. For at opnå dette, skal du dræne alt vandet ud af ventilen før den første hårde fastfrysning af sæsonen. De fleste sprinkler mangfoldigheder indeholder et afløb cap i slutningen af forsamlingen. Fjern denne fælles landbrugspolitik for at dræne alt vandet ud af manifold, herunder alle ventilerne. Dette vil forhindre vand fra udvide inde manifolden og beskadige ventilerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com