Frost gratis fryser fejlfinding

April 22

Frostfrit frysere er generelt en lille smule dyrere end dem, du har brug for til optøning. De er også dyrere at køre, men de spare dig besværet med at skulle tag, rense ud og dræne din fryseren et par gange om året. En ulempe ved disse frysere er, at du skal bruge mad hurtigere, da det kan tørre hurtigere. Hvis du vælger et frostfrit fryser, er du tilbøjelige til at løbe ind i nogle spørgsmål. Spare dig penge af ringer i en reparatør ved fejlfinding af problemer på egen hånd.

Magt og drift

Hvis din frostfrit fryser kører ikke, og du har bekræftet strømtilslutning, bør du tjekke afrimning timeren. Hvis kan blive hængende i tilstanden "afrimning". Få en skruetrækker og slå timeren for at fremme det. Hvis fryseren vender tilbage, skal du erstatte afrimning timeren. Også kan du omgå den kolde kontrol for en test ved at tilslutte ledningerne sammen. Hvis fryseren kommer når du gør dette, skal du erstatte den kolde kontrol.

Frost og temperatur

Hvis din frostfrit fryser ikke afkøling ordentligt, er der sandsynligvis en tunge bygge op af frost på fordamperen spoler. Hvis du ser nogen frost på indersiden af fryseren, har du sikkert at samme is på spolerne. Den eneste måde du kan se dette er ved at fjerne panelet på indersiden af fryseren. Tage alle fødevarer ud af fryseren, slukker termostaten og forlade fryser door(s) åben i mindst 24 timer, for at manuelt afrimning fryseren. Hvis når du tænder den igen, køler fryseren korrekt i 24 timer, er dit problem enten med defrost timeren, afrimning termostat eller defrost varmeapparat. Hvis du fryser ikke køle ned igen korrekt, er problemet sandsynligvis med kølemiddel-niveau eller kompressoren.

Kondensatoren og termostat

Hvis din frostfrit fryser ikke fungerer korrekt, skal du rengøre kondensatoren spoler, som er placeret under fryseren. De har tendens til at ophobe en masse støv og snavs. Først, Afbryd strømmen til fryseren og derefter fjerne den nederste kick panel. Du kan rense disse spoler med et køleskab kondensator pensel og din støvsuger. For at få alle snavset, er det bedst at rengøre spoler fra forsiden og bagsiden af fryseren. Derudover aftørre ren vinger af kondensator ventilator, som er generelt placeret på bagsiden af fryseren, nær bunden. Du kan bruge en fugtig klud til dette. Rensning af kondensator og fan ikke løser dit problem, kunne problemet være med termostat. Du skal muligvis nulstille det i løbet af vinteren og sommermånederne på grund af ændringen i ydre temperaturer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com