Frugt & grøntsager voksende sæsoner

September 11

Frugt & grøntsager voksende sæsoner

Når du tænker på en køkkenhave, tænke du sikkert på foråret beplantninger, der resulterer i en rigelig høst i sensommeren til efteråret. Den kyndige gartner, men kan gøre brug af alle de sæsoner at have friske råvarer i det meste af året.

Overvejelser

Plantning for flere vækstsæsoner kræver yderligere planlægning og indsats end blot at sætte alle frø og transplantationer i jorden efter den sidste frost tidspunkt. Ifølge den gamle Farmer's Almanac, bør forberede haven og Start frø begynde så tidligt som i marts.

Tidsramme

Cool sæson afgrøder såsom radiser, forårsløg og salat generelt gå ind i haven som snart jorden er optøet nok at du kan arbejde det, eller kort tid derefter. Sommer afgrøder, såsom tomater og peberfrugter, bør transplanteret ind i haven, efter sidste faren for frost er overstået. Iowa State University udvidelse anbefaler plantning en anden afgrøde af cool-sæson grøntsager i sent juni eller juli være klar til høsten i efteråret.

Sæson forlængelse

Hvis du bor i et område med en kort vækstsæson eller ønsker at få en hoppe på forårsløg og grønne, materialer, der beskytter planter mod frost, kan blæst og kulde anvendes. Ifølge Virginia kooperative udvidelse, den simpel flydende række dække---et stykke materiale lagt over transplantationer---gør det muligt for cool sæson afgrøder at overleve temperaturer så lave som 28 grader Fahrenheit.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com