Frugttræer & Bugs

April 14

Frugttræer & Bugs

Frugttræer er modtagelige for mange forskellige former for fejl eller skadedyr. Nogle er bugs, der almindeligvis angriber alle frugttræer, mens andre angreb kun specifikke typer af frugttræer. Træ frugtavlere skal blive fortrolig med de forskellige fejl, der truer frugttræer, tegn og symptomer på hvert skadedyr og de forskellige metoder, der anvendes til at udrydde dem for at beskytte sundhed af træet og dets frugter.

Slags frugt træ Bugs

Frugt træ bugs er generelt typer af orme eller larver, møl, biller eller bananfluer. Nogle angribe træet i larver fase, mens andre er fuldvoksen møl eller modne biller. Derudover nogle skadedyr angribe træet af kedeligt ind i det, andre feed på løvet og stadig andre feed på frugten af træet, forårsager forfald og sygdom. Uanset hvilken type af frugt træ bug er der nemme måder at identificere fejlen selv eller tegn og symptomer på en bug skadedyrsangreb.

Bugs er fælles for alle frugttræer

Nogle frugt træ bugs angriber alle slags frugttræer; andre er frugt-specifikke. Fælles frugt træ bugs, ikke der frugt-specifikke er: japanske biller, webworms, telt larver, cankerworms, skala, leafrollers, leafhoppers, mider, orientalske frugt møl, bananfluer og plettet plante-fejlen.

Specifikke frugt træ Bugs

Nogle fælles frugt bugs, der er specifikke for frugt træ type er: peachtree soegeren, som primært er rettet mod fersken; blomme curculio, en snude Bille, der angriber blommer, kirsebær og ferskner; og codling møl, som er alvorlige skadedyr på æbler, men også skade pærer, blommer og kvæder.

Træ-angriber frugt Bugs

Nogle frugt bugs plager kun træet og dets blade og er let plettet når inspicerende træet.

Japanske biller, små metallisk grøn biller med kobber-brun vinger, kan ses blandt blade af træerne. Webworms er larver, der bygger webs af silke omkring blade i slutningen af grene og er let forveksles med telt larver, som bygger webs i forks af træer. Leafrollers angriber bladene af indpakning blade omkring sig selv og spise bladene fra indefra og ud. Skjoldlus er enten pansrede eller bløde og vises som en farvet, hævet område på blade eller stilk, der er let fjernes af en negl eller kniv. Cankerworms, også kendt som tomme orme, kan defoliate et træ, dræbe det hurtigt af skeletonizing blade. Orientalsk frugt møl er Udvisningshamre, at skubber deres vej ind i den unge lemmer og skud af frugttræer. Endelig, mider er lille, spider-lignende bugs, der primært lever af blade fra frugttræer, dreje dem brune og ødelægge vitale næringsstoffer.

Frugt-angriber Bugs

Frugt træ bugs der angriber frugt direkte er bananfluer, blomme curculio og plettet plante-fejlen. Bananfluer er en af de mest almindelige skadedyr af frugttræer. Der er mange arter af bananfluer, hvilket gør det en fremherskende skadedyr og blandt de lettest at identificere. De fleste bananfluer er lidt større end et hus flyve og har særprægede markeringer på deres vinger. De skade frugt ved at lægge æg i den frugt, som så bliver til larver, der lever af frugt fra indefra og ud, ødelægger det.

Den plettede plante bug angreb meget ung frugt, som bliver vansiret og beskadigede med dybe depressioner. Ligeledes skader codling moth alvorligt frugttræer, når dens larver låner dybt inde frugt, starter normalt æbler og feeds på frø hulrum. Beviser for forekomsten af codling moth er en klæbrig brunt stof i de gravende tunnel.

Blomme curculio er en snude Bille, der punkterer frugt og derefter lægger æg, begge som forårsager skade på frugten. Blomme curculio efterlader et lille mærke i form af et "D" på frugt hvor det deponeres ægget.

Fjernelse

Hårfjerning metoder for frugt træ bugs varierer afhængigt af arter af pest. Undertiden, som i tilfælde af codling moth er fælder består af hvide, klæbrige stoffer, der tiltrækker møllene vellykket på at fjerne skadedyr fra frugttræ. Andre metoder til frugt bug fjernelse omfatter manuel fjernelse af ryste træet eller picking off insekter. Undertiden dummy afgrøder er plantet for at tiltrække pest til en vært træ. Feromoner, gartneri olier og insekticider er også gavnlige måder at udrydde frugt træ bugs.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com