Frysning temperaturer vil bryde garvning pærer?

March 13

Frysning temperaturer vil bryde garvning pærer?

Lave temperaturer, der frysning eller nær frysepunktet kan påvirke mange typer lys energikilder og pærer, herunder garvning pærer. Denne hvorfor det er bedst at holde en garvning kabine eller seng i en opvarmet areal.

Frysning temperaturer og glas

Frostgrader normalt vil ikke bryde garvning pærer. Ekstremt kolde temperaturer kan svække glas pærer, men dette er ikke så almindeligt. Glas normalt kun pauser på grund af temperaturen hvis temperaturen går fra indefrysningen at meget varme hurtigt. Ændringer i temperatur skal være gradvis og ikke pludselig at holde glas, såsom garvning pærer fra at bryde.

Virkningerne af frostgrader på ydeevne

Selv om kulde alene er ikke nok til at bryde garvning pærer, kan kolde temperaturer påvirke ydeevnen. Garvning pærer er hovedsagelig fluorescerende pærer, bare lide hvad du ser i visse boliger og kontorer. Forskellen er garvning pærer er modificeret til at producere en anden type lys bølgelængde. Lysstofrør er kendt for ikke fungerer godt i kulde.

Hvor fluorescerende lys arbejde

Lysstofrør har brug for en varm sted at holde gas inde i pæren varm så godt.

Hvis gassen inde ikke kan varme op, lys energi ikke er fremstillet korrekt, og den fluorescerende lys kan gløde svagt eller flimmer. Selv fluorescerende pærer lavet specielt til kolde temperaturer tage et stykke tid at gløde på fuld kapacitet, fordi de er nødt til at varme op og bliver opvarmet til at producere lysenergi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com