Fugl bad håndværk

March 2

Fugl bad håndværk

En fugl bad er et dekorativt element kan du bruge indendørs eller udendørs. Gøre en stor fugl bad som en centerpiece i din have eller placere en mindre én i et hjørne af din terrasse til at tegne fjedrede venner til dit hjem, så du kan nyde at se dem. Hvis du har en have-tema rum, såsom et land stil køkken, kan en dekorativ fugl bad gøre en dejlig skærm. En fugl bad kan være så enkelt eller så omfattende som du ønsker.

Flower Pot fugl bad

Runde ler kan urtepotter med en drop underkop, såsom billig terrakottakrukker, konverteres til en birdbath med en lille vejrbestandige lim, ifølge Patricias Potter, som foreslår at bruge tre Potter. Du kan finde disse Potter i mange forskellige størrelser, fra 6 inches i diameter til mere end 30 inches, så vælg størrelser, der passer bedst til dine behov. Sørg for at limen virker på porøse materialer. For at samle fuglebad, stable gryder hovedet, nesting gradvis mindre dem mod toppen, at gøre basen. Bruge lim til at sikre drop parabol til toppen, oprejst, så det kan holde vand. Du kan male det hele fugl bad base eller kun male dekorative scener eller dekorationer med akryl håndværk maling, så det bliver en fokal brik i din have. Et par frakker af polyurethan på alle overflader, både inde og ude, vil hjælpe vejrbestandige gryder og beskytte din maling job for at sikre, at det vil vare længere.

Hængende fugl bad

En hængende fugl bad er perfekt til en gårdhave, verandaen eller til at hænge på et træ lige uden for et vindue, så du kan se fugle mens indendørs. Du har brug for en hængende flower pot til at holde op fugl bad, men bare en blomsterkrukke alene ville være for dybe og fuglene ville blive afskrækket. Sætte en lavvandet skål eller pie plade over åbningen af blomsterkrukke og fugle vil finde det en mere indbydende badekar. Fugle foretrækker naturligt udseende hangouts, så brug hot lim til at placere et lag af spansk mos eller rækker af vertikale kviste omkring ydersiden af blomsterkrukke. Hvis du borer huller i siden af en plastikbeholder kan du skubbe lange dyvler gennem huller til at oprette siddepinde for fuglene.

Indendørs dekorative fugl bad

Nogen smukke fad eller bækkenet kan konverteres til en fugl bad til at gå på toppen af en kommode, på et sofabord eller som en centerpiece på et spisebord. Brug en lille dekorativ statue piedestal eller urn vase til at ophøje det. Du kan fastklæbe parabol til toppen af piedestal med en hot limpistol. Wrap nogle silke vinstokke, som vedbend blade, omkring piedestal at give det mere havestil. Du behøver ikke at fylde skålen med vand, men hvis du ønsker det til at ligne det indeholder vand, indkøb og fyld skålen med nogle model harpikser der tør at ligne klart vand. Du vil aldrig kunne bruge skålen igen, men det kan se godt ud som en dekoration. Et par imiteret fugl modeller strømmer rundt det tilføjer prikken over i'et.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com