Fugl bad pleje

June 4

Tiltrække fugle til din værftet ved at give dem en fugl bad at drikke, spille og bade i. Om din fugl bad er lavet af plast, metal eller cement, holder regelmæssig vedligeholdelse det attraktivt for fuglene samtidig også holde dem sunde. Tilbringe blot et par minutter holder om ugen omsorg for din fugl bad det rent og indbydende.

Vandkvalitet

Skift vandet ofte, så det forbliver klar. Fugle kan undgå fugl bade med beskidte vand og snavset vand er også mere tilbøjelige til at sprede sygdommen. Skift vand dagligt, når det er muligt, ellers vandskift hver to til tre dage er normalt tilstrækkelig. Hvis du bemærker snavs eller affald i vandet, ændre det straks. Nedfaldne blade rådne i vandet og gør det uegnet til forbrug og badning. Jordbaserede fugl bade fylde ofte med vragrester hurtigere end piedestal stil. Erstat med klart vand i en dybde af 2 til 3 inches--de fleste fugle undgå bade med dybere vand niveauer.

Ugentlig rengøring

Krat fuglebad mindst en gang om ugen for at forhindre algevækst. Dumpe ud i vandet og scrub i badet med en nylon krat pensel indre overflade. Brug en mild opvaskesæbe på dårligt snavset bade til at hjælpe lette rengøring, og skyl grundigt før genpåfyldning. Undgå alger hårfjerning produkter som kemikalier i disse behandlinger kan skade fuglene. Hvis alger vokser hurtigt, skal du flytte fugl bad til et område, der modtager nogle skygge. Alger trives i varmt vand i direkte sollys.

Desinfektion af badet

Desinficere fugl bad hver måned i løbet af foråret, sommeren og falde. Regelmæssigt desinficering badet forhindrer spredning af sygdomme og skadedyr til raske fugle. Gøre en svag blegemiddelopløsning ved at føje én del blegemiddel til ni dele vand. Skyl fugl bad i opløsningen blegemiddel. Tillad bad at lufttørre helt før tilsætning af vand for at sikre, at eventuelle resterende blegemiddel fordamper fra badet helt. Hvis der opstår en fugl sygdomsudbrud i dit område, desinficere badet oftere.

Vinter bekymringer

Fugle afhænger på fugl bade mere om vinteren end på andre tidspunkter af året siden mange naturlige vand kilder er frosset. Under lys fryser bryde isen på overfladen af vandet i din fugl bad så fuglene har adgang til frisk drikkevand. Hvis du område erfaringer hårdt fryser, overveje at installere en fugl-bad varmelegeme. Disse ovne er tilgængelige på de fleste havecentre. Også, fortsætte med at udskifte vandet og rene bad regelmæssigt i løbet af vintermånederne. Rent vand er vigtigt til enhver tid af året.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com