Fugle, der spiser rå solsikkefrø i skallen

August 18

Fugle, der spiser rå solsikkefrø i skallen

Rig på protein, fedt og olie, rå solsikkeolie frø tilbyde en nærende kilde til mad for en bred vifte af fugle. Disse fugle have noget problem at spise solsikkefrø i skallen. De er enten at lirke frø åbne med deres næb eller vil bare spise det hele. Solsikkefrø kan købes på de fleste købmand samt helsekostforretninger og havearbejde butikker, der sælger fugl mad og foderautomater.

Kardinal

Med deres slående røde og sorte fjerdragt er cardinals populære fugle kærlighed solsikke frø i skallen. Cardinals er nonmigratory fugle, de vil blive sat, så længe der er tilstrækkelig mad for dem. Selv om de vil feed på næsten enhver type fugl feeder og solsikke udvalg, foretrækker de brevpapir foderautomater 5 til 6 fod over jorden. Cardinals elsker solsikkefrø så meget, at de ofte vil grave gennem blandede frø lige til at forbruge de solsikkefrø.

Finch

En fælles nordamerikanske fuglearter, finker kærlighed solsikke frø og bliver ofte støvtætte gennem din blandede frø til at finde dem. De foretrækker sort olie solsikkefrø, men vil også spise den sort-stribet sort. Disse sangfugle er relativt let at tiltrække til din baggård feeder, men de kan være picky eaters. Udskifte gamle frø ofte som finker ikke spiser frø, der er alt for fugtig. Din feeder fra steder var større fugle fodring, som små finker undgå større fugle.

Blue Jay

Blue Jays typisk spiser en blandet kost af frø, bær, grøntsager og insekter. Fordi de er større end mange frø-spiser fugle, foretrækker de platform foderautomater med masser af siddeanordninger plads til hængende foderautomater. Blue Jays spise både stribede og sort olie solsikkefrø i skallen. Birdsforever.com anbefaler placere din feeder nær et egetræ, fordi blue jays forbruge agern. Gøre din feeder mere attraktiv for Blue Jays ved at tilbyde en nærliggende vandkilde, såsom en birdbath.

Spætmejse

Spætmejser er små fugle fundet i hele Nordamerika, der elsker solsikker og oksetalg frø. Disse fugle kan håndtere Afskallede frø let på grund af deres lange, spidse næb og agility. Spætmejser tendens til at være meget tamme fugle, ifølge al-birds.com, og vil endda fodre ud af din hånd, hvis du præsenterer dem med en håndfuld solsikkekerner. Disse fouragering fugle indsamle frø til at lagre til vinteren, placere dem i små huller og sprækker i træ bark. Spætmejser også spise biller, larver, nødder og pinecone frø.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com