Fuglebad rengøring

November 10

Fuglebad rengøring

Det er fredeligt at se fugle flyve omkring din værftet, strømmer rundt fuglebad. Men hvis du ikke holde birdbath ren, fuglene vil afslutte kommer. En fuglebad bliver dirty fra fugleklatter, alger, fjer og andet snavs. Dette vil afskrække fugle fra at komme til bad. Ren din birdbath den rigtige måde at fjerne alle snavset og beskytte sundheden for fuglene.

Instruktioner

•Tøm alt vand fra fuglebad. Bruge en scrub pensel til at skrabe væk så meget snavs og snavs som muligt fra inde i badet. En lille tandbørste fungerer godt for birdbaths med designs og små sprækker, der kan være svære at nå med en større pensel. Skyl bad med vand fra haveslangen kan slippe af det løsnede snavs.

•Fyld birdbath med en opløsning af en del hvid eddike og fire dele vand. Dække bad med et stykke klud eller plast til at holde fugle ud, og lad blandingen sidde i badet i 15 minutter.

•Scrub birdbath igen med en scrub pensel. Kassér eddike løsning, derefter skylles ud birdbath godt med vand fra haveslangen.

•Hvis birdbath er virkelig beskidt, eller hvis du har mistanke om det er forurenet med en sygdom, bland en løsning af ni dele varmt vand og en del klor blegemiddel i en spand. Dyp en scrub pensel i spanden, og bruge det til at skrubbe fuglebad. Skyl krat pensel ofte i opløsningen blegemiddel. Skyl birdbath godt med vand fra haveslangen. Det er vigtigt, at ingen spor af blegemiddel er ladt tilbage, fordi det kan skade fuglene. Lad indersiden af badet lufttørre helt før genpåfyldning det med vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com