Fugleskræmsler virkelig arbejde?

May 1

Fugleskræmsler virkelig arbejde?

Gamle tøj proppet fuld af halm og rejst i haven kan tilføje en dekorativ touch. Men mange hjem landmænd spekulerer på, hvordan effektiv fugleskræmsler for faktisk skræmme væk krager, vilde kalkuner og andre uønskede haven besøgende. Ideen bag fugleskræmsler er at narre dyr til at tro at et menneske er til stede, lader det til, at fuglene har fået klogt at svindel af grundlæggende, gamle gammeldags fugleskræmsler.

Stationære fugleskræmsler

Traditionelle fugleskræmsler er lavet af en t-formet ramme draperet i tøj, der er blevet proppet fuld af halm eller andre vejr-resistent materiale til løst ligner et menneske. Mens denne metode kan arbejde for en kort periode, vil fugle, at hyppige området teste fugleskræmsel over tid ved at komme tættere. Denne inspektion vil i sidste ende afslører, at den traditionelle fugleskræmsel er harmløse. Som andre potentielle garden-spisere bemærke fugle i området i fugleskræmsel, de vil også fornemme manglen fare, hvilket gør enheden hurtigt ineffektive.

Motion-aktiveret fugleskræmsler

Teknologi har bragt nye løfte til en verden af fugleskræmsler, forlader på sigt at være løst defineret. Haver udstyret med motion-aktiveret sprinklere vil skræmme dyr væk, når de kommer ind i haven. Motion-aktiverede enheder, der bruges i kombination med en mere traditionel fugleskræmsel vil øge effektiviteten af konsekvent overraskende dyr med en ubehagelig strøm af vand ved ankomsten til haven.

Utraditionel fugleskræmsler

Nogle gartnere har taget til at binde metallisk, vejrbestandig bånd til fugleskræmsel tal eller på tværs af haven områder i tråde. Ideen bag metallisk bånd er at den let materiale vil blæse i vinden, reflekterer lyset og give udseendet af noget, der hele tiden flytter i haven. Mens forslaget kan afskrække fugle og andre have rovdyr i en kort periode, har dyr vist sig at ende med at blive immune over for truslen om at båndet bevægelse.

Predator fugleskræmsler

Ikke alle fugleskræmsler skal ligne et menneske. Enheder der ligner rovdyr af fugle og små gnavere har vist sig for at være lidt effektive som haven fugleskræmsler. De tal, der ligne slanger eller ugler, placeres i haven for at gøre fugle mener, at de er i risiko for prædation. Som et fugleskræmsel anbefaler brugere dog ændre placeringen af predator fugleskræmsler regelmæssigt, således at dyrene ikke bliver brugt til fugleskræmsels tilstedeværelse og fortsætte med at se det som en trussel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com